banner388

Ozan Arif'in Mezarına Toprak Yağdı

Samsun'da geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanan Ozan Arif'in mezarına dünyanın birçok ülkesinden getirilen topraklar bırakıldı.

Ozan Arif'in Mezarına Toprak Yağdı

Samsun'da geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanan Ozan Arif'in mezarına dünyanın birçok ülkesinden getirilen topraklar bırakıldı.

20 Şubat 2019 Çarşamba 16:17
Ozan Arif'in Mezarına Toprak Yağdı

Geçtiğimiz Cumartesi günü mahşeri bir kalabalıkla son yolculuğuna uğurlanan Ozan Arif (Arif Şirin) mezarına dünyanın birçok ülkesinden getirilen topraklar bırakıldı. 

Türk dünyası ve ülkücü camianın sevilen ismi Ozan Arif, 13 Şubat Çarşamba günü tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde kanser hastalığından hayatını kaybetmişti. 16 Şubat Cumartesi binlerce seveninin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Ozan Arif, Kıranköy Mezarlığı’na defnedilmişti. 

Mezarlığa toprak ve çiçek konuldu 

Ozan Arif’in mezarlığına, Türkiye’nin birçok şehrinden ve Azerbaycan, Kazakistan ve Özbekistan gibi Türk devletlerinden getirilen topraklar bırakıldı. Getirildiği şehrin ve ülkenin adının yazılı olduğu bez torbalarda getirilen topraklar ve çiçekler Arif’in mezarlığının üzerine konuldu. 

"Memleketimiz için büyük bir değeri kaybettik" 

Mezarlığı ziyarete gelen vatandaşlar ise Ozan Arif için dua etti. Mezarlığı ziyarete gelen Mehmet Balcı isimli bir vatandaş, Ozan Arif’in çok sevdikleri bir sanatçı olduğunu ifade ederek, “Siyasi görüşlerine ve yaptığı bestelere saygım vardı. Memleketimiz için büyük bir değeri kaybettik. Türkiye’nin her bir tarafından toprak gelmesi Ozan Arif’in ne kadar çok sevildiğinin ve çok takdir topladığının göstergesidir” dedi. 

"Bu şekilde anılmak güzel bir şey" 

Ozan Arif’in mezarlığına Rize’den gelen Havva Mengene isimli vatandaş ise üzgün olduklarını belirterek, “Sevdiğimiz bir sanatçıydı. Mezarına Türkiye’nin her yerinden toprak gelmesi güzel bir şey. Bu şekilde anılmak güzel bir şey. Tekrardan Allah rahmet eylesin” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOzan Arif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Atakum MURAT 2019-02-21 07:02:36

Rabbim mekanını cennet etsin.

Avatar
Burhan Demirer 2019-02-21 07:34:23

Çok değerli bir ozanımızı kaybettik. Başımız sağ olsun

Avatar
EKREM KAYHAN 2019-02-21 07:49:49

Kaybedilen büyük bir değer,kabri nur mekanı cennet olsun.

Avatar
İbrahim 2019-02-21 08:20:13

Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun.

Avatar
ziyaaa 2019-02-21 08:26:22

herkes geldide
TRT gelmedi.

Avatar
Gökzhan 2019-02-21 09:46:53

Allah rahmet eylesin yüce insan

Avatar
Kurt 2019-02-21 10:05:47

Ölmüş adamın arkasından konuşan serefsizler siz ne kadar iğrençisiniz!! Ülkenin en büyük ozanlarından biriydi onun gb bir gelir mi bidaha bilinmez.. ADAM diye yazılır OZAN ARİF DYE OKUNUR!!

Avatar
Ahmet şahin 2019-02-21 08:04:26

Bu faşist it Türkiyeyi kan gölüne öevşrenlerin aynı zihniyeti taşıdığı içinmi büyük bir değerdi . Maraşı çorumu fatsayı gaziyi madımakı yakanlar bu düşünce değilmiydi it gibi geberdi .

Misafir Avatar
tolga 2019-02-21 11:54:25 @Ahmet şahin

merak ettiğim bir gün kendi özgürlüğünü veya kendi düşüncelerini yaymak için bir şeyler yaptın uğraştın karşıt görüş birileri elbet olacaktır , bir gün sende öleceksin topraktan geldik sonuçta ve biri senin arkandan "it" gibi bir kelime kullanacak .
Her şeyden önemlisi insan olduğumuzu unutmamak lazım düşünce renk dil ne olursa olsun . Ki senin gibi birisinden bunu yazıdan bir şey anlasını beklemem.
Allah rahmet eylesin .

Beğenmedim! (0)