banner388

Osman Kaymak: Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldim

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi aday adayı Osman Kaymak, bugün AK Parti İl Başkanlığından yaptığı basın toplantısında aday adaylığını resmen açıkladı. 

Osman Kaymak: Yarım kalan hikayeyi tamamlamaya geldim

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi aday adayı Osman Kaymak, bugün AK Parti İl Başkanlığından yaptığı basın toplantısında aday adaylığını resmen açıkladı. 

22 Kasım 2023 Çarşamba 15:52

Samsun'da görev yaptığı dönemde çok güzel hatıraları olduğunu, kendisini de Samsun'un öz evladı gördüğünü belirten Kaymak, "Bir çok ilde kaymakamlık, valilik görevleri yaptım. 35 yıllık meslek hayatımda Samsun bende büyük izler bıraktı. Bu şehirle gönül bağımı hiç koparmadım. Ben hem gönül insanıyım hem de hizmet adamıyım. Samsun'a büyük hizmetler verebilmek için aday oldum" dedi. 

Gönülleri fethetmeye geldiğini sözlerine ekleyen Kaymak, "Yol yapabilirsiniz, büyük binalar inşa edebilirsiniz, köprüler yapabilirsiniz ama insanların gönüllerine dokunamadığınız sürece bunların hiçbir anlamı kalmaz. Ben sayın cumhurbaşkanımızı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını nasıl yönettiğini, nasıl gönülleri fethettiğini çok iyi biliyorum. Bizde onun izinden yol yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

Belediyeciliğin bir gönül işi olduğunu vurgulayan Kaymak, "Allah nasip eder, parti yetkililerimizde bizi bu makama layık görürse gecemizi gündüzümüze katıp Samsun'un sorunlarına, özlemlerine ve beklentilerine derman olmaya çalışacağım. Samsunluların benim arkamda olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten bunu bildiğim için de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldum. Rabbim bizi utandırmasın, herkesin duasını bekliyorum" şeklinde konuştu.

"Gayret bizden takdir Allah'tan" düsturuyla hareket ettiğini belirten Kaymak, "Biz kadere iman etmiş insanlarız. Rabbim ne eylerse güzel eyler şiarıyla hareket ediyoruz. Aday olalım yada olmayalım AK Parti'nin başarısı için çalışmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Bizim iddiamız, bizden önce yapılan hizmetlere teşekkür edip 'Biz daha iyisini yapacağız' hedefini koyduk" diyerek sözlerini tamamladı. 
 

Son Güncelleme: 25.12.2023 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BARIŞ 2023-11-22 16:29:19

Helal olsun ...

Avatar
Parti devletimiyiz 2023-11-23 08:08:52

Aday olmayınca görevine geri dönecek ve akpartinin başarısı için vargücüyle çalişacaknış.parti devleti olduk diyenlere duyurulur.

Avatar
Ali ihsan ak 2023-11-23 10:03:25

Osman kaymak Samsun’a yakışan adaydır ne kadar Samsunlu olmasa da Samsun geleneğine ve göreneğine göre yerinde ve zamanında hizmetler yapmış bir validir Samsun’daki çalışmaları ve insani değeri ile uygun bir belediye başkanı imajı çizmektedir
Kurumlar arası koordinasyon ve var olan idari bilgisi el bu süreci yerinde ve zamanında uygulamalarla yapabilme kararlılığı gösterecektir