banner388

Osman Genç'ten üretime destek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Halk Eğitim ve Canik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen sergiye katıldı. Başkan Genç, sergide üretimin önemine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Osman Genç'ten üretime destek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Halk Eğitim ve Canik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen sergiye katıldı. Başkan Genç, sergide üretimin önemine dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

04 Mayıs 2017 Perşembe 16:48
Osman Genç'ten üretime destek

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, kursiyer kadınların hazırladığı ürünlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi. Genç, yaptığı açıklamada, "Yeni bin yılda üreten şehir ve ülkeler öne çıkıyor. İleri bir toplum olmamız için herkes şehri ve ülkesi için üretmek zorundadır. Çünkü kalkınmanın reçetesi üretmektir" dedi.


Hacıismail Mahallesi'nde düzenlenen serginin açılışı törenle gerçekleşti. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şerif Güleroğlu, Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün, Mahalle Muhtarı Mümin Çetin, vatandaşlar ve kursiyer kadınların yer aldığı serginin açılışı Başkan Osman Geç tarafından yapıldı. Açılışta Osman Genç, üretimin ülke ekonomi açısından önemine dikkat çekerken her yaştan herkesin üretmesi gerektiğini belirtti.

"HERKES ÜRETİME KATKI SAĞLAMALI"

Başkan Osman Genç açılışta üretimin önemine dikkat çekerken, "Bir ülkenin kalkınmasının reçetesi üretimden geçer. Üretim, bir toplumu kalkındıran ve her anlamda öne çıkartan bir değerdir. Canik Belediyesi olarak çalışmalarımızda her zaman üretimi ön planda tutuyoruz. Böylelikle gelirlerimizi israf etmeden, hizmete dönüştürmekte ve milli ekonomiye de katkıda bulunmaktayız. Açtığımız kurs merkezlerinde genç kızlarımızdan 60 yaşındaki teyzelerimize kadar herkes el emeği göz ürünler üreterek aslında hem kendilerine hem ülkemize katkıda bulunmaktadır" açıklamalarında bulundu.

"GENÇLERE YATIRIM YAPILMALI"

Osman Genç üreten bir neslin önemini belirtiken, "Çocuklarımızın eğitiminde her türlü fedakarlığı yaparken, en güzel şartlarda eğitim almaları için çalışıyoruz. Onlarda bu emeklerin karşılığını vatanına, bayrağına ve milletine hayırlı bir evlat olarak verecekler. Bizler için en önemli, en verimli ve hayırlı çalışmalar, çocuklarımızla birlikte gençlerimize yaptığımız yatırımdır. Çünkü ürettikleri ile geleceği şekillendirecek olanlar gençlerimizdir. Bunun yanında kurduğumuz Proje Geliştirme Birimi, kültür, sanat, spor tesisleri ve kurs merkezleri ile üreten bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah hep birlikte üreterek geleceğin büyük Türkiye'sini inşa edeceğiz" dedi.

KADINLARA HEDİYE


Osman Genç, İlçe Halk Eğitim ve Canik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen organizasyonun ardından sergideki ürünleri inceledi. Kurslara düzenli olarak katılan ve gençlere örnek olan yaşlı kadınlara da hediyeler verildi. Hacıismail Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, etkinlikte Osman Genç'e plaket hediye etti.

Son Güncelleme: 04.05.2017 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.