banner388

Osman Genç, Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kutlu Doğum Haftasıiçin mesaj yayınladı.

Osman Genç, Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kutlu Doğum Haftasıiçin mesaj yayınladı.

19 Nisan 2017 Çarşamba 14:05
Osman Genç, Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı

Türk ve İslam aleminin Kutlu Doğum haftasını kutlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun 1446. yıldönümünün heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte Peygamberimizin örnek kişiliğini daha da yakından tanıma fırsatı elde ederken, Kutlu Doğum Haftası'nın manevi hazzını da yaşıyoruz. Tüm dünyanın, tüm insanlığın, o rahmetten, bereketten ve o ışıktan istifade ettiği bir doğum, sıradan bir doğum değildir" dedi.


Başkan Osman Genç, "Biz, rahmetin varlıkların bütününü kuşattığı bir dünyanın, bir medeniyetin insanlarıyız. Bizim ruhumuzun rengi merhamettir. Bizim, acılarımızın şifası merhamettir. Bu medeniyet, sadece yanında, yöresinde değil, yeryüzünün herhangi bir coğrafyasında zulüm varsa o zulmü ortadan kaldırmadan gözüne uyku girmeyen insanların medeniyetidir. Nerede bir yetim varsa, onun başını okşamadan, ona sahip çıkmadan yüreği ferahlamayan insanların medeniyetidir" diye ifade etti.


Başkan Genç, şunları söyledi: "İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyılı, dolayısıyla 3. Bin yılın başını iyi algılamalıyız. Peygamberimizi iyi algıladığımızda, 21. yüzyılı da iyi algılayacağımıza inanıyorum. Peygamberimizi sevmek demek, onun gösterdiği hedefte ilerlemek demek. Peygamberimiz, “İlim Çin’de de olsa alın” demiştir. Bu manada ülke olarak, millet olarak mutlaka ilerlemek durumundayız. İnşallah 16 Nisan’da sandıktan çıkan halkımızın kararı, ülkemizin daha hızlı ve istikrarlı ilerlemesini, gelişmesini sağlayacaktır. Bu vesileyle tüm halkımızın ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fenerli55 2017-04-19 14:46:48

sayın genc kutlu doğum haftası sürümcemede olan bir kutlamadır.bilinen fetonun çıkardıgı bir şey bence iyi etüt edilmeli heleki yönetici pozisyonundaki kişiler daha dikkatli demeç vermeli..şu aşamada kutlu doğum demeçleri bence yanlış eğer bu işin içinde fetonun dogum günü var ise kaldırılmalı yok ise halka iyiice anlatılmalı bu durumda ben kutlamam kendi adıma durum budur.