banner388

Onur Anıtı'na saldıranlar tutuklandı

Samsun'da Onur Anıtı’na saldıran 2 kişi tutuklandı.

Onur Anıtı'na saldıranlar tutuklandı

Samsun'da Onur Anıtı’na saldıran 2 kişi tutuklandı.

04 Şubat 2022 Cuma 13:39
Onur Anıtı'na saldıranlar tutuklandı

Samsun'da dün sabana karşı araçları ile Atatürk Anıtı'na gelen 2 kişi, anıta urgan bağlayıp yıkmaya teşebbüs etmiş ve yakalanma korkusuyla olay yerinden kaçmıştı. Samsun polisi tarafından yakalanan ve kuzen oldukları öğrenilen B.F. ve C.F., sorgularının ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.


5816 sayılı Atatürk aleyhine işlenen Kanun'da belirtilen suçlar kapsamında ifadelerinin alınması sonrası Samsun Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan 2 zanlı "5816 sayılı Kanun'a muhalefetten" tutuklandı.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozok 2022-02-04 14:20:28

Bunlara kim yaptırmış o bulunmalı. Sarhoşmuşlar. Aynı gün edirnede de benzer olay var. Bunlar adam gibi sorgulasın. Yoksa karışıklıktan medet umanlar hazır bekliyor.

Avatar
Akif 2022-02-04 20:30:37

Verilebilecek en büyük ceza verilmeli bu hadsizlere siz kimsiniz ki Atatürk gibi bir dünya liderine laf söyleme abidesine dokunma hakkını kendinizde buluyorsunuz umarım savcılar haklarında en ağır cezayı verirler