banner388

Öncü: Samsun'da tarih yazacağız

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü Samsun Haber'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. 

Öncü: Samsun'da tarih yazacağız

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü Samsun Haber'i ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. 

27 Aralık 2023 Çarşamba 11:19
Öncü: Samsun'da tarih yazacağız

Samsun Haber İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan ve Samsun Haber Genel Müdürü Ünal Yavuz ile görüşen Öncü, "Samsun'un özlediği belediye başkanı olarak yola çıktık. Bizim sevdamız Samsun. Memleketimizin özlediği bir yönetim anlayışını bu kentte yansıtmak istiyoruz" dedi.

Samsun'da 8 yıl boyunca İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı yaptığını ve şehrin her karışını adı gibi bildiğini belirten Öncü, "Biz bu şehri seviyoruz ve tanıyoruz. Önceliklerini, özlemlerini ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Ben Samsun'un evladıyım. Bu şehir çok özel bir şehir. Bizlerde Samsun'a hakettiği değeri vermeye geliyoruz" diye konuştu. 

Samsun'un 40 yıl önce Türkiye'nin 7. sırasında yer alan bir şehir olduğunu sözlerine ekleyen Öncü, "Şimdi neredeyse 40. sıralardayız. Bu talihsizliğe bir son vereceğiz. Ben teknik bir insanım. Sorunları ve çözümleri biliyoruz. Samsun halkı bize bu yetkiyi verirse 5 yıl içinde Samsun'da tarih yazmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsun'u kısır siyasetle değil hep birlikte yöneteceklerini dile getiren Öncü, "Halka rağmen siyaset yapılmaz düsturuyla hareket ederek birlikte siyaset yapmayı hedefliyoruz. Biz Samsun halkını çok seviyoruz. En temel hedefimiz özlenen Samsun'u hep birlikte yönetmek olacak" şeklinde konuştu. 

Samsun medyasının güçlü olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Öncü, "Bir şehrin medyası ne kadar güçlü olursa o ilin kalkınması, büyümesi ve gelişmesi o kadar hızlı olur. Ben bu anlamda medyamızın güçlü ve güvenilir olmasını çok önemsiyorum. Samsun basını her anlamda bizim sesimiz ve nefesimiz olacak" diyerek sözlerini tamamladı. 

Son Güncelleme: 27.12.2023 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.