banner388

Önce adam bıçaklayıp kaçtı ardından evini yaktı

Samsun'da gündüz vakti bir kişiyi bıçakla saldırarak yaralayan şahıs ardından kendini evini ateşe vrdi. Dumandan zehirlenen şahıs hastanelik oldu.

Önce adam bıçaklayıp kaçtı ardından evini yaktı

Samsun'da gündüz vakti bir kişiyi bıçakla saldırarak yaralayan şahıs ardından kendini evini ateşe vrdi. Dumandan zehirlenen şahıs hastanelik oldu.

21 Ocak 2022 Cuma 11:33
Önce adam bıçaklayıp kaçtı ardından evini yaktı

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'ndeki 8 katlı apartmanın 8. katında dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 42 yaşındaki E.K., bir çay ocağında otururken yanında oturan F.A.'yı aniden bıçaklayıp kaçtı.

112 ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı adam tedavi altına alındı.

OLAY ANI KAMERADA 

Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olaydan sonra kaçan E.K.'yi takibe alan polis dün akşam evinde olduğunu tespit etti.

Evinin kapısına gelen polislere kapıyı açmayıp direnen, evini yakacağını ileri süren E.K.'nin bu tutumu karşısında polis ekipleri evin yanından uzaklaştı.

Ancak E.K. yine de evini ateşe vererek yaktı. Evdeki eşyalar alev alev yanarken, E.K. ise balkona çıkıp alevlerden kaçmasına rağmen dumandan zehirlenmekten kurtulamadı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, dumandan zehirlenen E.K. baygın halde ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2022-01-21 16:43:13

Kardeşim bunlardan şehrin malum bölgelerinde bir sürü var alayını tık içeriye en ağır limitten yargıla.Ha sokaktaki başıboş köpekler ha bunlar.Bu şehirde alnın teriyle onuruyla yaşayan bir sürü insan binbit güçlükle okuyan bir sürü öğrenci insanlar var ve bunlarla aynı cadde aynı sokak aynı kafeterya avm mağaza vs kullanıyorlar.Bu masum insanlar bu sosyopat pislikler için potansiyel kurban.Sen bunları içeri tıkmaz yok denetim yok tecil vs cezai işlem uygularsan mağdur olanlarda bunlara aynı şekli ile mukavemet gösterir.O zaman ne olacak topluma faydası olan insanların başıboş köpekler yüzünden tüm kurulu düzeni yukılacak nr güzel değilmi sende adaletin yüce uygulayacayısı kendi sıcak yuvanda layteni höpürdeterek içeceksin.Sözüm bunlara DS ve Tecil uygulayan her yargı mensubuna;İşi bu duruma getirmeyin kim ne cezayı hak ediyorsa en ağır cezadan verin hakkını ki unutmayın bunşstın sıörattığı çamur birgün sizese sıçrayabilir.Bu şehiri suç lehiri yapmayın.

Avatar
Pehlivan55 2022-01-23 15:11:28

Adamsın kanki