banner388

OMÜ’de kayıtlar başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde 2017-18 eğitim öğretim dönemi kesin kayıtlar başladı.

OMÜ’de kayıtlar başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde 2017-18 eğitim öğretim dönemi kesin kayıtlar başladı.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 15:19
OMÜ’de kayıtlar başladı

Samsun Haber - Kesin kayıt işlemleri OMÜ Yaşam Merkezi’nde devam ederken isteyen öğrenciler e-devlet uygulaması üzerinden de kayıt işlemlerini yapabiliyor.

9 bin öğrencinin kayıt yapması bekleniyor

OMÜ Öğrenci İşleri Daire Başkan Yardımcısı Aydın Karatay, “Bu sene tüm okullarımızın kayıtlarını tek bir merkezden yapıyoruz. Öğrencilerimiz isterlerse e-devlet üzerinden de kayıt yaptırabiliyor. Bir öğrenci kaydı 30 saniye gibi kısa bir sürede tamamlanıyor. Öğrencilerimiz için her türlü danışma masası kurarak kendilerine yardımcı oluyoruz. SAMULAŞ da ayrıca stant açarak kayıt yaptıran öğrencilere indirimli biniş kartı veriyor.

Öğrencilerimiz kesin kayıtlarını yaptırdıktan sonra mutlaka eğitim ve öğretim haklarından faydalanabilmesi için ders kayıtlarını yaptırmalılar. 18 Eylül tarihinde de tüm fakülte ve yüksekokullarda oryantasyon faaliyeti olacak. Tüm öğrencilerimizi davet ediyoruz” dedi.
 

Son Güncelleme: 14.08.2017 15:28
Anahtar Kelimeler:
öğrenciOmüKesin Kayıt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.