banner388

Omü'nün Spor Bilimleri Fakültesi’ne Yeni Dekan

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde yapılan törenle Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız görevini Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu'na devretti.

Omü'nün Spor Bilimleri Fakültesi’ne Yeni Dekan

OMÜ Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde yapılan törenle Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız görevini Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu'na devretti.

29 Ağustos 2016 Pazartesi 16:34
Omü'nün Spor Bilimleri Fakültesi’ne Yeni Dekan

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen tören ile Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız görevini Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu'na devretti. Gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcısı olan Prof. Dr. Mehmet Kuran, Genel Sekreter Doç Dr. Menderes Kabadayı birde akademisyenler katılım sağladılar.

Tören sırasında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, bu görev değişikliğinin yeni dönemin doğası gereğince beklenmekte olan kan değişimi nedeni ile yapılmış olduğunu belirtti. Prof. Dr. Bilgiç açıklamasında, “Mustafa hocanın gayreti ve aynı zamanda atmış olduğu güzel adımları hepimiz biliyoruz. Mehmet hoca bunu daha çok ilerletecek. Mustafa hocaya bizler için bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

“AMAÇ ESASLI BİR YÖNETİM”
Spor Bilimleri Fakültesi’nin gelişimini devam ettiren ve ihtiyaçları olan bir fakülte olduğunu belirten Rektör Bilgiç, spor bilimlerinin disiplinli bir alan olmasından dolayı tıp gibi bir alan ile iletişim halinde olması çok önemli dedi.
Rektörlük görevini üstlendiğinden bu zamana kadar liyakat ve esaslı bir yönetim sergilemeyi amaçlamış olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Bilgiç, bu çalışmanın her alşan uygulanacak olduğunu dile getirerek, “Bu üniversitenin bir üyesi olmakla gurur duymanıza çok az zaman kaldı” diye konuştu. 

Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız ise açıklamasında “Uzun senelerdir beraber çalışmakta olduğum değerli bir arkadaşımın atanması nedeni ile bende çok mutluyum. Görevini en iyi şekilde yerine getireceğini düşünüyorum. Bütün fakülte olarak başarılı olmayı temenni ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Mehmet Emirzeoğlu da hakka hukuka riayeti ve birde adaleti teslim etmeyi hedef edindiklerini belirterek, “Görevi bıraktığım zaman hafızalarda hoş bir seda bırakırsam eğer ben kendimi çok bahtiyar sayarım. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan tören, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in eski dekana ve aynı zamanda yeni dekana çiçek vermesi ile son buldu.

 

Son Güncelleme: 31.08.2016 00:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.