banner388

OMÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerine müjde

Samsun OMÜ Hukuk Fakültesi'ne ilk 10 sıradan yerleşen öğrencilere burs verilecek.

OMÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerine müjde

Samsun OMÜ Hukuk Fakültesi'ne ilk 10 sıradan yerleşen öğrencilere burs verilecek.

19 Nisan 2017 Çarşamba 16:46
OMÜ Hukuk Fakültesi öğrencilerine müjde

Samsun Haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Çarşamba Yükseköğretim Kurumlanın Destekleme ve Geliştirme Derneği(ÇAYED) önemli bir protokol imzaladı. Protokol kapsanında Hukuk Fakültesine ilk 10 sıradan yerleşen öğrencilere burs verilecek. Burs protokolünü Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Hüseyin Dündar imzaladı. Bilgiç yaptığı açıklamada, "Çarşamba Belediye Başkanımızın, Çarşamba'daki birimlerimizin kurulması ve gelişmesi hususunda destekleri ve gayretleri oldu. Eksikliklerin giderilmesinde de kendisinden gelen talepleri çok önemsiyorum. Protokol, öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar yaptığı konuşmada, "Bursu ilk etapta 10 ay süreyle ayda 300 Türk Lirası olarak belirledik. Ancak alttan dersleri bulunmadığı sürece öğrencilere bu miktar her eğitim yılı arttırılarak verilmeye devam edecektir. Biz bu bursla, geçen sene Hukuk Fakültesinde yaşanan olumsuz havanın dağılmasını ve bu sayede OMÜ Hukuk Fakültesinin tercih edilirliğini arttırarak başarılı öğrencileri üniversitemize çekmeyi hedefledik" dedi.

OMÜ Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen protokolde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Çarşamba Belediye Başkanı ve aynı zamanda ÇAYED Başkanı Hüseyin Dündar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmüHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.