banner388

Taner Tekin: Seçimlerde MHP iktidar olacak

MHP İl Başkanı Taner Tekin, “ 2019 yılında yapılacak olan genel ve yerel seçimlerde hatta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Ülkücü Hareketin mührü vurulacak ve Allah’ın izniyle ülkücüler iktidar olup Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetecek” dedi. 

Taner Tekin: Seçimlerde MHP iktidar olacak

MHP İl Başkanı Taner Tekin, “ 2019 yılında yapılacak olan genel ve yerel seçimlerde hatta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Ülkücü Hareketin mührü vurulacak ve Allah’ın izniyle ülkücüler iktidar olup Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetecek” dedi. 

19 Nisan 2017 Çarşamba 16:59
Taner Tekin: Seçimlerde MHP iktidar olacak

Samsun Haber - Samsun'un Ladik ilçesinde belediyeye ait düğün salonunda İlçe Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile aday olan mevcut başkan Cüneyt Özgen güven tazeedi. Kongreye katılan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Bundan bir yıl önce parti içerisinde muhalif adı altında hasımlık yapanlar var. Bunların amacı bizleri ayrıştırmak, bölmek ve parçalamak demiştim. Bugün bu düşüncelerde ne kadar haklı olduğumuzu açık şekilde gördük. Referandum sonrasında partimizden istifa ederek başka siyasi oluşumlar içerisine girmek için çalışma başlattılar. 48 yıllık geçmişi olan bu kutlu hareket daha önce bu senaryoları görmüştür. Türkeş’siz MHP sloganları attılar. Ülkücüyü ülkücü ile ayrıştırmaya çalıştılar. Bugün ise aynı merkezden organize edilen kirli senaryoyu hayata geçirmeye çalışıyorlar. Dün başaramadılar bugün de sizler başaramayacaksınız. Bu kirli senaryonun figüranlığını yapanlara diyorum ki, ‘MHP köklü bir çınar ağacıdır. Gün gelir Sonbahar’da yaprak döker ancak bahar gelince yeniden filizlenir. Kuruyan dalları var ise onlarda teker teker budanır ve daha güçlü bir çınar ağacı olur. İşte bu yüzden ülkücülerin birlik ve beraberliğini kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğeyiz" diye ifade etti. 

Tekin "Tanklara tüfeklere boyun eğmeyen, zindanları medreseye çeviren, idam sephasına gülerek yürüyen, şehitler ve gaziler otağı Başbuğ'umuzun bizlere emaneti MHP, Bilge Liderinin emrinde iktidara çok yaklaşmıştır. MHP Allah’ın izniyle 2019’da Türkiye’de milli devletin kurulmasında, Milliyetçi iktidarın oluşmasında büyük bir katkı sağlayacaktır ve bu uğurda sorumluluk almıştır. 2019 yılında yapılacak olan genel ve yerel seçimlerde hatta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Ülkücü Hareketin mührü vurulacak ve Allah’ın izniyle ülkücüler iktidar olup Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetecek. Bunun önüne geçmeye ise ne FETÖ’nün, ne PKK’nın, nede aramızdan ayrılan üç beş tane koltuk meraklısının gücü yetmeyecektir" dedi.

Tekin'in yanı sıra Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, İlçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. 

Son Güncelleme: 19.04.2017 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2017-04-20 09:57:00

siz bırakın türkiyeyi bir mahalleyi bile yönetemezsiniz

Avatar
ahmet çetin 2017-04-19 21:16:27

Kendinizi darı ambarında zannetmeyin çakma ülkücüler. Hakiki ülkücüler ve Türk milliyetçileri her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alan biriyle asla işbirliği yapmaz. Kendini Türk milliyetçisi zanneden bir lider sayesinde tüm ülkücü ve milliyetçileri zan altında bıraktınız. Bu asla unutulmayacak. Sizin gibi çakma ülkücü ve milliyetçileri gerçek olanlar asla unutmayacak ve gerçek olanlar ülkücülüğü ve milliyetçiliği yükseltecektir. Sizi kara sayfalardan silmek boyun borcudur.

Avatar
yildirim çağatay 2017-04-20 12:20:14

Bir türk milliyetçisi kula kulluk yapmaz dün kötü dediğine çıkarı olduğunda iyi demez rahmetli türkeş vefat ettiğinde li

Avatar
Cemal 2017-04-21 10:57:37

Al benden de o kadar Ahmet Cetin

Avatar
DENİZHAN 2017-04-21 15:28:22

BAŞKAN hayal aleminde yaşıyor herhalde..MHP kaldı mı ki? Stepne olarak kendi kendinizi bitirdiniz..Kimi kandırmaya çalışıyorsunuz Siz?

Avatar
TC.Vatansever 2017-04-24 15:08:02

Koltuk sevdalılarına itafen.Rahmetli Başbuğ,umuzun derki;Beceriksizlikle ihanet arasında, kıldan ince bir çizgi vardır.Beceremediği halde makam,mevki işgal etmek, VATAN,a yapılan en büyük ihanettir..! Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ