banner388

OMÜ Eğitim Bilimleri Bölümü Konsey Başkanının paylaşımına tepki

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Ana Kampüs Sorumlusu ve Eğitim Bilimleri Bölümü Konsey Başkanı S.A.'nın paylaşımına Ülkü Ocakları'ndan tepki geldi.

OMÜ Eğitim Bilimleri Bölümü Konsey Başkanının paylaşımına tepki

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Ana Kampüs Sorumlusu ve Eğitim Bilimleri Bölümü Konsey Başkanı S.A.'nın paylaşımına Ülkü Ocakları'ndan tepki geldi.

10 Kasım 2017 Cuma 14:37
OMÜ Eğitim Bilimleri Bölümü Konsey Başkanının paylaşımına tepki

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) PDR okuyan Öğrenci Konseyi Ana Kampüs Sorumlusu ve Eğitim Bilimleri Bölümü Konsey Başkanı S.A. Instagram hesabından yaptığı bugünkü paylaşımında "Böyle güzel bir günün Cuma'ya denk gelmesi.." şeklinde not yazdı. Bu paylaşımla Atatürk'e saygısızlık yapıldığını vurgulayan Samsun Ülkü Ocakları tepki gösterdi.


Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş yaptığı açıklamada, "Gazi Paşa Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK'ün vefatının 79. yıldönümü tüm yurtta çeşitli etkinlikler ile anılırken, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi Kampüsler Başkanı olan bir zat, bu matem gününü "böyle güzel bir gün" diyerek nitelendirmesi kabul edilemezdir. Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ten rahatsız olan bu zihniyet, 15 Temmuz akşamı Büyük Türk Milletince daha net görünen kirli ve karanlık zihniyetin bir kardeşi olduğu apaçık ortadadır. Ülkü Ocakları olarak; bu zihniyetin tekrar yeşermesine asla müsaade etmeyeceğiz. Yeşerse bile, biz var oldukça hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklar"dedi.

Altıntaş açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Geçtiğimiz günlerde ülkemize gelen dünyanın en zeki insanlarından sayılan mucit işadamı Elon MUSK, sadece Anıtkabir'de çekildiği fotoğrafları ve ATATÜRK'ün sözlerini paylaşması, dünya'nın Atatürk'e bakışını gösterirken, 19 Mayıs Üniversitesi gibi bir bilim yuvasında öğrencileri temsil eden Öğrenci Konsey yöneticisinin bu paylaşımı şüphesiz kabul edilemez. Ülkü Ocakları olarak söz konusu şahsın görevden alınarak, OMÜ Konseyi'nin resmi olarak özür mesajı yayınlaması kat'i surette talep ediyoruz"

Son Güncelleme: 11.11.2017 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kubilay Türkyılmaz 2017-11-10 14:57:57

bu paylaşımı yapan zihniyet emperyalistlerin bırakmış oldukları artıklardır. bu ülkede güzel günler görüyorsa, güzel okullarda güzel görevlere gelmiş ise bunun tek sebebi GÜZEL insan Mustafa Kemal ATATÜRK tür. Cumhuriyet öyle bir fırsat eşitliği sağlamıştır ki böyle çirkin insanlar bile güzel yerlere gelmiştir.

Avatar
burakk 2017-11-10 15:00:33

istedikleri kadar kudursunlar bu ülkede unutturulamayacak tek değer ATATÜRK

Avatar
Cemal 2017-11-10 15:02:33

Ayak bastığı toprakları silah arkadaşlarıyla birlikte kurtarıp emperyalistleri ülkemizden def eden atasına saygı göstermeyen bu zihniyet ne Türk ne de müslüman olabilir.

Avatar
Barış 2017-11-11 00:25:40

Terbiyesiz herif. Nemalanmanın peşindedir kesin. Son yıllarda çok gördük bunlardan. Özür dileyip istifa edene kadar peşini bırakmayın.

Avatar
aylapaloglu 2017-11-11 01:08:44

Atam rahat uyu ruhun şad olsun,Bu gün milyonlar saygıyla andı.

Avatar
Vatanperver 2017-11-10 21:36:02

İt ürür kervan yürür

Avatar
Şalir 2017-11-11 23:09:41

Birde eğitimci olacak, tarihi bilmiyen .....