banner388

OMÜ'de mezuniyet töreninde evlilik teklifi etti

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde(OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nde mezuniyet törenine evlilik teklifi damga vurdu.

OMÜ'de mezuniyet töreninde evlilik teklifi etti

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde(OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nde mezuniyet törenine evlilik teklifi damga vurdu.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 17:55
OMÜ'de mezuniyet töreninde evlilik teklifi etti

Samsun haber - Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesinde(OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi'nde bu yıl 10 bin öğrenci mezun olacak. Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi 2016-2017 akademik yılı mezuniyet töreninde başarı belgelerini alanların yanında sevgililerine evlilik teklif edenlerde oldu.

İlk olarak konuşma yapan Halil İbrahim Ürkmez "Kurtuluş Mücadelesi’nin başlamış olduğu şehirde eğitimimi tamamlamış olmanın gururunu yaşarken Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözünü hatırlatmak istiyorum: ‘Başarı başaracağım diye başlayanın ve başardım diyebilenindir." dedi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Emirzeoğlu'da "Gençler uzun zamandır devam eden eğitiminizi bugün sonlandırdınız. Bugün itibariyle hem kendinize hem ailenize hem de ülkenize karşı sorumluluğu olan bireylersiniz. İnanıyoruz ki yapacağınız işlerde buradan aldığınız eğitimle siz de yeni nesillere faydalı birer birey olacak ve önemli başarılara imza atarak ailelerinizin bundan sonra yaptıklarınızla gurur duymasını sağlayacaksınız” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise "Artık öğrenciliğin resmen sonuna geldiniz. Ama öğrencilik hiç bitmeyecek buna inanın. Hayatınız devam ettiği sürece hep bir şeyler öğrenmeye ihtiyaç duyacaksınız. Siz yetiştiğiniz alanda özellikle Türk sporunun gelişmesinde, güçlenmesinde ve söz sahibi olmasında önemli görevler üstleneceksiniz. Sadece profesyonel sporcularla ilgili değil, her yaşta her kesimden insanın sportif aktivitelerini doğru yönlendirmelerini sağlayacak bir katkınız da olacak. Her biriniz bu konuda ışık olacak ve etrafınızı aydınlatacaksınız. Unutmayınız ki toplum olarak yetişmiş insan gücüne çok ihtiyacımız var. Biz gençlerimize yürekten güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

EVLİLİK TEKLİFİ

Törende mezun olan bir genç protokol ve davetliler önünde yine mezun olan sevgilisine evlilikt teklifi etti. Genç çift büyük alkış alırken duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.