banner388

OMÜ'de Mezuniyet Sevinci

OMÜ'nün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında toplam 360 mezun verdi.

OMÜ'de Mezuniyet Sevinci

OMÜ'nün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2015-2016 eğitim-öğretim yılında toplam 360 mezun verdi.

15 Haziran 2016 Çarşamba 11:12
OMÜ'de Mezuniyet Sevinci

OMÜ'de 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının Mezuniyet Töreni yapıldı. Kurupelit Kampüsü’nde bulunan halı sahada gerçekleşen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Gümüş, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Muhsin Doğan, öğretim üyeleri, öğrenciler ile aileleri katılım sağladılar. İşletme, iktisat, siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümleri toplam da 360 öğrencinin mezun olduğu törende açılış konuşmasını fakülte birincisi olan Gökşin Vural yaptı. İşletme Bölümü mezunu olan Vural yapdığı konuşmada “Bizler insani ve toplumsal sorumlulukların, etik değerlerin bilincinde olup mezuniyetimizi kutlamaktayız. Özgüveni yüksek olan, araştırmacı, öğrenen, öncü ve girişimci olan bireyler olarak yetişmemizi katkı sağlayan çok değerli hocalarımıza çok çok teşekkür ederek, genç mezunlar olarak bizler durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. Doğan, “Bizler mezun olan öğrencilerimizin heycan ve sevinçlerine ortak olmak amacıyla buradayız. Onları öğrencimiz olarak son defa kucaklayıp meslektaşlarımız olarak da uğurlayacağız. Mezun olan öğrencilerimizi büyük özverilerle yetiştirmiş olan ve destekleyen ailelerini de canı gönülden kutlamak istiyorum. Öğrencilerimize son kez bir hatırlatma yapmak isterim. Çağımız bilgi ve bilişim çağı olduğu için bilgi çok hızla değişmekte ve dev boyutlarda çoğalmaktadır. Dolayısıyla sizler bu bilgi değişimini iyi takip etmelisiniz. Sürekli olarak okuyarak kendinizi geliştirip yenilemelisiniz. Çalışma hayatında ileride gösterecek olduğunuz her türlü başarı OMÜ’yü gururlandırarak yüceltecek ve bizleri de çok mutlu edecektir” diye konuştu.

Rektör Vekili olan Prof. Dr. Gümüş mezun olan öğrencilere yönelik yapmış olduğu konuşmada, “Mezuniyet töreninde ulusal ve evrensel değerlerimizi kucaklayan, insani, toplumsal sorumluluk bilincinde olan, sosyal gelişimlere açık, bağımsız düşünen, özgüveni yüksek olarak yetiştirmiş olmanın büyük sevincini ve mutluluğunu beraber yaşıyoruz. Kamu kurum ile kuruluşlarında ya da özel sektörlerde görev aldığınızda, kaynakları etkin kullanarak, üretken, toplumsal değerlerimize saygılı ve sürekli değişmekte olan koşullara uyum sağlayan, yeni projeler ortaya çıkararak ülkemizin kalkınmasında pozitif katkı sağlayan kişiler olmanız temennisi ile sizleri tebrik ederek hepinizi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu. Bu konuşmaların sonrasında fakülte 1. olan Gökşin Vural şeref kütüğüne ismini çakarak, plaket ve başarı belgelerini de Dekan Prof. Dr. Doğan’dan aldı. Fakülte'ni  2. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Ahsen Ebru Karadayı’ya  plaket ile başarı belgelerini Rektör Vekili Prof. Dr. Gümüş takdim etti. Yine fakültede 3.olan İşletme Bölümünün öğrencisi İrem Nur Demirer ise plaket ile başarı belgelerini Doç. Dr. Ahmet Mutlu’nun elinden aldı. Sonrasında fakültenin bölüm birincileri ile beraber İşletme Bölümünün birincisi olan Gökşin Vural, İktisad Bölümü birincisi olan Ömer Dinçer ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi birincisi olan Ahsen Ebru Karadayı plaketlerini öğretim üyelerinin elinden alarak son olarak da bütün mezun olan öğrenciler teker teker başarı belgelerini alırken, sevinçlerini, mutluluklarını ve heycanlarını kep atma ritüeliyle süslediler.

Son Güncelleme: 15.06.2016 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.