banner388

OMÜ'de Bir İlk

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri için organize edilen iftar programında 3 bin öğrenciyi dev iftar sofrasında bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “OMÜ öğrencileri bize ailelerinin emanetidir” şeklinde konuştu.

OMÜ'de Bir İlk

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileri için organize edilen iftar programında 3 bin öğrenciyi dev iftar sofrasında bir araya getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “OMÜ öğrencileri bize ailelerinin emanetidir” şeklinde konuştu.

16 Haziran 2016 Perşembe 12:06
OMÜ'de Bir İlk

OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu ise üniversitenin 41 yıllık tarihinin en kalabalık iftar buluşmasının düzenlendiğini belirtti.
Atakum Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi ortak çalışmasıyla kampus içerisinde düzenlenen iftarda 3 bin öğrenci ve çok sayıda akademisyen aynı iftar sofrasında buluştu. Atakum Belediyesi tarafından OMÜ’lü öğrencilere yönelik düzenlenen ve OMÜ Öğrenci Konseyinin de katkılarıyla binlerce öğrenciyi aynı sofrada bir araya getiren iftar buluşması öncesi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğrencilerle sohbet etti.

“BİZLERE EMANET”
Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi olduğuna vurgu yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bu güzide üniversitede okumak için memleketlerinden gelen öğrenci kardeşlerimiz, bize ailelerinin emanetidir. Bu anlamda OMÜ öğrencilerini çok önemsiyoruz, seviyoruz. Düzenlediğimiz iftar buluşmasına gösterilen yoğun ilgiye bakacak olursak bu sevginin karşılıklı olduğunu söyleyebiliriz. Farklı illerden hatta farklı ülkelerden Samsun’a gelen öğrencilerle sık sık bir araya geliyoruz, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu bağlamda Ramazan Ayında da öğrencilerle beraber olmak istedik. Katılım sağlayan tüm öğrenci kardeşlerimize, akademisyenlere, STK temsilcilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“OMÜ TARİHİNDE BİR İLK”
OMÜ’nün 41 yıllık tarihinde ilk kez bu kadar büyük bir iftar programının düzenlendiğini belirten OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın öğrencilere vermiş olduğu büyük destekten yola çıkarak iftar programımızı düzenledik. 41 yıllık tarihi olan OMÜ’de ilk kez bu kadar büyük bir iftar buluşması olduğunu öğrendik. Bu anlamda bir ilke hep beraber tanık olduk. Farklı memleketlerden, farklı bölümlerden, farklı düşüncelerden OMÜ’lü öğrencilerin aynı iftar sofrasında buluşması, aynı dualar için ellerini açması bizleri çok mutlu etti. Organizasyona katkıda bulunan KYK İl Müdürlüğüne ve Genç Memur-Sen İl Başkanlığına da ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 16.06.2016 12:11
Anahtar Kelimeler:
Süleymanpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.