banner388

OMÜ 700 mezun daha verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanı daha yaşandı.

OMÜ 700 mezun daha verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde mezuniyet heyecanı daha yaşandı.

02 Haziran 2017 Cuma 10:40
OMÜ 700 mezun daha verdi

Samsun Haber - OMÜ Samsun Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet heyecanı yaşandı. 11 bölümde öğrenim gören 700 öğrenci hep beraber kep atarak mezun olmanın tadına vardı.

Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, “Sevgili gençler bundan sonra kendi yolunuzu kendiniz çizeceksiniz. Sizden isteğimiz yaptığınız işleri, bizi biz yapan değerlere sahip çıkarak yapmanızdır. Zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin. Çevrenizde sizin gibi olmayan insanlara karşı sakin, sabırlı ve anlayışlı olun. Doğru bildiklerinizi onlarla paylaşmaktan çekinmeyin.

Sadece iyi bir bilgisayarcı, çocuk gelişimci, girişimci, iyi bir öğretmen ya da iyi muhasebeci olmak yetmez, aynı zamanda inancı, irfanı ve ahlakıyla iyi bir insan olmamız gerekiyor. Hızlı bir değişimin yaşandığı dünyada insan sevgisi ve insana saygı, hoşgörü, dostluk, aileyi sevmek ve önemsemek, görev ve sorumlulukları onurlu ve iyi bir şekilde yerine getirmek ve daha da önemlisi yüksek ahlaklı olmak değişmez ve eskimez değerlerdir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.