banner388

Oldu mu şimdi?

Daha önceden MHP ve Atatürk'e hakaretleri nedeniyle AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliğinden alınan Hasan Uzunlar'a ödül gibi yeni görev verildi.

Oldu mu şimdi?

Daha önceden MHP ve Atatürk'e hakaretleri nedeniyle AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilliğinden alınan Hasan Uzunlar'a ödül gibi yeni görev verildi.

07 Ağustos 2020 Cuma 12:22
Oldu mu şimdi?

Atatürk'e ve MHP'ye yönelik sosyal medyadan hakaret dolu paylaşımlarda bulunan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar paylaşımlar sonrası görevden alınmıştı. Uzunlar'ın yeniden encümen üyesi seçildi ve SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildi. 

NE OLMUŞTU?

Hasan Uzunlar'ın farklı zamanlarda sosyal medyadan Atatürk'e ilişkin çirkin paylaşımlarda bulunduğu öğrenilirken son olarak 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası'nda yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düşmüştü. Paylaşımların fark edilmesi ile birlikte meclisteki diğer partiler Uzunlar'ın özür dilemesini isterken Uzunlar özür dilemedi. Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Uzunlar'ın MHP'ye ilişkin yaptığı paylaşımlarda gözlerden kaçmadı. 

ÖDÜL GİBİ GÖREV

Yaşanan olaylar ile birlikte birçok STK ve vatandaş Uzunlar hakkında suç duyurusunda bulunurken Hasan Uzunlar 'ödül' mahiyetinde yeni görevler verildi. Uzunlar'ın yeniden encümen üyesi seçildi ve SAMULAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2020-08-07 12:59:12

adam mustafa demirin kankasi.. yeri saglam bisey olmaz..

Avatar
Reha 2020-08-07 13:50:00

Ataturke hakaret eden hep ödüllendiriliyor. Ekonomi batmış memleket yangın yeri hala torpil adam kayırma. Uyan eyy millet vatan millet din diye kandiriliyoruz. Adamlar 5 yerden maaş alıyor bu halkın sayesinde karal oldular. Yazık yeni nesil size anadoluda hayat yok gitmek istemeniz normal.

Avatar
Korkusuz bozkurt 2020-08-07 15:22:07

Bu kişi cumhur ittifakına hiç zarar vermiyor eğer MHP li olsaydı çoktan ihraç edilmişti madem biz cumhur ittifakına ortağız beraberiz MHP hakkında konuşanlar neden ortağımız ihraç etmiyor birde ödüllendiriliyor bu nasıl ortaklık

Avatar
Huseyin 2020-08-07 17:53:53

Heb noka maydonoz olan mhp il başkanı abdullah karabıcak buna diyecek birşeyin yokmu yoksa onuda alkışlıyormusun susms konuşsana yakında birlikde ekrana cıkar birbirinizin sırtını sıvazlarsınız sizin hepiniz atatürk ve cumhuriyet düşmanısınız canabı hak sizi hidayet e kavuşdursun

Avatar
kadir seckin 2020-08-07 20:39:07

eeeeee gonderme zamani geldi ilk secimlerde demiri ve tayfasini gonderecegiz.kimse Samsuna ve Atamiza laf edemez..ah ah pasli demir ustasi ah..basimiza kimleri bela ettin

Avatar
huseyin canik 2020-08-07 20:40:37

Taniyoruz..ilk secimlerde..geldikleri yerlere gonderecegiz..bekliyoruz..