banner388

Oğuzhan Yüksel: Baskın seçimi bertaraf edebiliriz

Samsun İyi Parti Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Oğuzhan Yüksel, erken seçim açıklaması yaptı. Yüksel, "İyi Parti baskın seçimi bertaraf edecek kudret ve kuvvete sahiptir" dedi.

Oğuzhan Yüksel: Baskın seçimi bertaraf edebiliriz

Samsun İyi Parti Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Oğuzhan Yüksel, erken seçim açıklaması yaptı. Yüksel, "İyi Parti baskın seçimi bertaraf edecek kudret ve kuvvete sahiptir" dedi.

20 Nisan 2018 Cuma 00:00
Oğuzhan Yüksel: Baskın seçimi bertaraf edebiliriz

Samsun Haber-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesinin ardından erken seçim kararı alındı. Erken seçimi kararı ile ilgili Samsun İyi Parti Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Oğuzhan Yüksel'den açıklama geldi.

Oğuzhan Yüksel yaptığı erken seçim açıklamasında, "Türkiye'nin ekonomisinin ve geleceğinin 16 yıldır iktidar olan bir hükümet tarafından zora sokularak acil önlem tarzında alınan 'Baskın seçim' kararının iki ay gibi kısa bir süre zarfına sokulması İYİ Parti'nin masa altına saklanan anket sonuçlarının yüksekliğine bağlıdır.  Samsun'da 24 Haziran seçimlerinin bir baskın seçimdir. Ancak bu baskını bertaraf edecek kuvvet ve kudrete İYİ Parti sahiptir" diye konuştu.

BİZ HAZIRIZ

Seçime hazır olduklarını belirten Oğuzhan Yüksel, "Muktedirleri korku dağları sarmıştır. İktidar ve yandaşları bu korku ile 24 Haziran 2018 tarihini erken genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi olarak ilan etmiştir. Aslında bu erken seçim değil baskın seçimdir. Yalnız iktidarın atladığı şey şudur; Bu baskını bertaraf edecek kuvvet ve kudret İYİ'lerin elinde mevcut. Korkunun ecele faydası olmayacak. 16 yıldır ülkemizin tepesine çöken kara bulutlar güneşin doğuşu ile dağılacaktır. Bu güneş İYİ Parti'nin güneşidir. Bu güneş Genel Başkanımız Meral Akşener'in bizzat kendisidir. İYİ Parti gençlik kolları olarak her türlü erken veya baskın seçime hazırız" diye ifade etti.

Son Güncelleme: 20.04.2018 22:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay X 2018-04-20 23:38:56

Dikkat edin de siz derdest olmayın

Avatar
batuuuu 2018-04-21 12:19:22

bu seçimde ampul patlayacak .. dolar 4 u gectı kasa atan arkadas neredesın yıyorsa sımdıde kendını yak

Avatar
Cemal 2018-04-21 13:48:32

Mültecileri geri gönderecek, yüksek vergileri düşürerek pahalılığı önleyecek, Bafra’ya tütün kotasını kaldırıp sigara fabrikası açacak, memlekette yetişen ekilebilen her tarım ürününün fabrikasını açarak iç ihtiyaç fazlasını dışarıya ihraç ederek döviz girdisi yaratarak dövizi altını düşürecek, dün söylediğini bugün inkar etmeyecek, fetöye dön diye ağlamayacak, PKK’ya açılım yapmayacak, yerle bir olan milli ve manevi değerlerimizi tekrar toplayarak, andımızı ve T.C. Tabelalarını tekrar yerine koyacak kimse ona oyumu veririm. Zaten aksine bunların hepsini yerle bir edene rey vermem için deli olmam lazım.

Avatar
Musa 2018-04-21 00:03:23

Sizi gibi muhalefet varken etdoğanin işi çok kolay.

Avatar
Yakaoğlu 2018-04-21 10:57:28

''Bertaraf etmak'' demek ; Türk Dil Kurumu'na ait sözlüğe göre ''ortadan kaldırmak'' anlamına gelmektedir... iyi partinin ''acemi'' gençlik kolları başkanı seçimi ortadan kaldırmaya kuvvet ve kudretimiz var diye beyanat vermiş... Ne diyelim ; ''cürmünüz kadar yer yakarsınız''... Sarf ettikleri sözlerin ne manaya geldiğini bilmeyenler siyaset arenasına çıkmışlar !...

Avatar
Memo 2018-04-21 11:37:08

Size oy verenin ben aklıma ne diyeyim
Fetö artıkları sizi
Ama basaramayacaksınız
Bayrağımızı indiremeyecekiniz
Vatanı bölemiyeceksiniz
Ne mutlu reisin yolundan gidene