banner388

Öğrencilerden Sanat ve Bilim Şenliği

İlkadım Atatürk Ortaokulu öğrencileri, sanat ve bilim çalışmalarını sergilediler.

Öğrencilerden Sanat ve Bilim Şenliği

İlkadım Atatürk Ortaokulu öğrencileri, sanat ve bilim çalışmalarını sergilediler.

25 Mayıs 2017 Perşembe 14:53
Öğrencilerden Sanat ve Bilim Şenliği

Samsun HaberHer sene yılsonu etkinlikleri düzenleyen İlkadım İlçesinin köklü eğitim kuruluşlarından biri olan Atatürk Ortaokulu, bu defa da sanat ve bilim şenliğine imza attı.

Şenlikte, okulun teknoloji tasarım ve görsel sanatlar derslerinde öğrencilerin yaptıkları seçkin çalışmalar sergilendi. Ayrıca Türkçe, matematik ve sosyal bilgiler gibi dersler için öğrenciler tarafından geliştirilen ders materyalleri de büyük ilgi gördü.

Öğrencilerin okullarına daha fazla ilgi duymalarının okulda daha mutlu olmalarını sağlayarak mümkün olacağını belirten Okul Müdürü Rasim Nerse, “Öğrenciler, okullarını yaşam alanı olarak benimsedikleri sürece geleceğe dair bilinçlenirler. Bunun için sürekli projeler üretmeye ve üretilen projelere idari destek vermeye çalışıyoruz. Bu gün yapılan etkinlik, öğrencilerimizin sanat ve bilim alanlarında geliştirdikleri projeleri sergileme olanağı sağladı" dedi.

Başarının ekip işi olduğuna değinen Nerse, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini ifade ederek, emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlere, velilere, okul aile birliği ve öğrencilere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.05.2017 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.