banner388

Öğrenci servisi kaza yaptı! 13 yaralı 

Samsun istikametinden Sinop'a gitmekte olan öğrenci servisi kaza yaptı. Kazada 9'u öğrenci 13 kişi yaralandı.

Öğrenci servisi kaza yaptı! 13 yaralı 

Samsun istikametinden Sinop'a gitmekte olan öğrenci servisi kaza yaptı. Kazada 9'u öğrenci 13 kişi yaralandı.

16 Ekim 2019 Çarşamba 20:02
Öğrenci servisi kaza yaptı! 13 yaralı 

Sinop'ta öğrencilerin bulunduğu servis trafik kazası yaptı. Kazada 9'u öğrenci 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza 16.45'te sanayi mevkisinde meydana geldi. Samsun istikametinden Sinop'a doğru gelen Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan U.K. yönetimindeki 57 S 0111 plakalı minibüs ile Yılmaz B.'nin kullandığı 57 KF 226 plaka otomobil çarpıştı. Kazada, D.B., K.C.U., B.H.T., Y.K., C.S.B., U.A., B.B., İ.U., B.Ş.K., servis sürücünün oğlu E.T.K. ve diğer araçta bulunan Sevgi Balcı yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada, hafif şekilde yaralanan öğrencilerin sevk edildikleri hastanede ayakta tedavileri tamamlandıktan sonra taburcu edildikleri bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ATSIZ 2019-10-17 10:56:17

Normaldir. Trafik kurallarına uyan bir tane bile öğrenci servisi görmedim.

Avatar
ULVİ Kayacan 2019-10-17 20:05:57

O servisin şoförü olan kişi benim şerefsizlik yapmadan bilmeden konuşma arabamın önüne ara yoldan fırlayan bir araç kontrolsüz olarak gelip yolun ortasında durursa servis şöförü ne yapsın lütfen bilip bilmeden şoförlere laf atma olurmu.saygılarımla.