banner388

Oğlu öldürülen Kaymakam İnan'ın yürek burkan isyanı

Bursa Gemlik Kaymakamı Kemal İnan'ın Denizli'de 15 yaşındaki oğlu bıçaklı saldırıya kurban gitti. Gencin cenazesi bugün Samsun'da toprağa verilirken tabutu başında ağlayan babası suç işleyenlerin serbest kalmasına isyan etti ve suçluların cezalarını çekmesi için tutuklanmalarını istedi. 

Oğlu öldürülen Kaymakam İnan'ın yürek burkan isyanı

Bursa Gemlik Kaymakamı Kemal İnan'ın Denizli'de 15 yaşındaki oğlu bıçaklı saldırıya kurban gitti. Gencin cenazesi bugün Samsun'da toprağa verilirken tabutu başında ağlayan babası suç işleyenlerin serbest kalmasına isyan etti ve suçluların cezalarını çekmesi için tutuklanmalarını istedi. 

27 Haziran 2019 Perşembe 17:34
Oğlu öldürülen Kaymakam İnan'ın yürek burkan isyanı

Denizli'nin Kınıklı Mahallesi'nde Gemlik Kaymakamı Kemal İnan'ın oğulları Safa Akif İnan ve Ahmet Burak İnan bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda Kaymakam İnan'un oğlu Sefa Akif İnan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Safa Akif İnan'ın cenazesi Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan dede evine getirildi ve burada alınan helallikten sonra cenaze Kılıçdede Camii'ne götürüldü. 

MİLLETİN ÇOCUĞUNU NASIL KORUYACAĞIM?

İkindi namazını vakti beklendiği sırada cami avlusundaki oğlunun tabutu başında gözyaşı döken Kaymakam Kemal İnan, "Birinci suçu işliyor, ikiyi işliyor yine tutuklanmıyor. Üçü işliyor yine tutuklanmıyor kanun öyle. Ya kardeşim suç işleyenleri adet haline getirmiş insanları tutuklayın ya. Adam suç işlemeyi alışkınlık haline getirmiş. Hakim karar versin suç işleyen tutuklansın. Zararlı hale gelmiş. Dövüşmek mi istiyor herkes yumrukları ile dövüşsün. Bıçakla, sapla, kazma ile olur mu. Onunla dövüşen tutuklanacak, bunu bilecek. Yok arkadaş. Adam bıçakla da saldırır tutuklanmıyor, kazma kürekle de saldırıyor. Efendim ölmedin ya diyorlar yaşıyorsun ya. Ölmediysen sorun yok. Bu çocukların ellerinde bu bıçaklanır ne işi ver demiyoruz devlet olarak. İlk kez hayatımda ölüm bana güzel göründü ardık. Ölüm bana güzel göründü çocuğuma kavuşurum diye. Çocuğumu koruyamadım. Milletin çocuğunu nasıl koruyacağım şimdi. Demezler mi 'kendi çocuğunu koruyamadı. Kendi çocuğuna faydası olmadı.' Böyle bir şey olur mu gazetede okudum. 35'inde tutuklandı diyor. Bu devlet 35'ine kadar nasıl müsaade eder. İkincisinde tutuklansın, üçüncüsünde tutuklansın kardeşim. Ya nasıl bir şey bu ya. Küçük küçük suçlar ama adam suç makinesi. Bizim görevimiz toplumu korumak, suçluyu değil kardeşim. Toplumun hakkını bırakmışız, toplumun huzurunu bırakmışız. Suçluyu nasıl koruruz ve rahat ettiririz. Aman hiç kimseyi içeri almayalım devam etsinler dert bu. Rahat etsinler. Yargıtay 10 senede noktalasın. 10 sene suç işlesinler. Suç işleyenleri alışkanlık hale getirenleri artık dolaştırmamamız lazım. Suç işlemeyi alışkanlık haline getirenleri dolaştırmamamız lazım. Birinci de tamam anladık, ikici de baktın tutuklansın" diye isyan etti. 


 

Son Güncelleme: 27.06.2019 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET 2019-06-27 20:58:26

ALLAH rahmet eylesin , aileye sabırlar diliyorum.çok üzücü.

Avatar
Bünyamin 2019-06-28 09:05:42

Rabbim rahmet etsin..üzücü ve düşündürücü..suç işlemenin ceza olmadığı bir ülke.. bu canileri teşvik eder hal almış...yazık oldu ..gençliğinin başında daha...umarım bu kötü hadise bu tür kişilerin gerkli cezaları almasına tutuklanmasına islahına yardımcı olacak bir düzenin olmasına yardımcı olur..bu hareketin başlangıcı olur...Allah sabır versin ailesine..cok zor..

Avatar
serdar 2019-06-28 09:31:43

ALLAH sabır versin !! geç gelen adalet adalet değildir !!! toplum sokaklara mı dökülsün adalet için namuslu insanlarıda suçlu hale getirmeyemi çalışıyorsunuz yetkililer ???

Avatar
55 2019-06-28 14:03:20

Allah aileye ve sevenlerine sabır versin ülke olarak suç ve suçlu yaşatıyor ve bu ülkenin namuslu insanları ve aileler zarar görüyor

Avatar
ugur55 2019-06-28 10:50:59

Allah rahmet etsin devletin üst makamlarından biri iken bile çaresiz

Avatar
Adalet 2019-06-28 14:31:31

Sayın kaymakamımızın başı sağolsun, Allah diğer çocuklarının acısını göstermesin... Bir de, katil malum partiyle bağlantılı ya da il ilçe başkanının oğlu falan olsaydı o zaman ne olurdu onu düşünsün, adalet herkes için... Rabia Naz Vatan'ı unutmayın!

Avatar
Mustafa 2019-06-28 23:52:14

ALLAH'SABIR BERSIN.AMA SU BIR GERCEKKI ULKEDE KANUN YOK VARSADA SUCLUDAN YANA.