banner388

O kitabın geliri Samsunlu şehit ailelerine dağıtıldı

Samsunlu gurbetçi işadamı Durmuş Doğan, kendi kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı

O kitabın geliri Samsunlu şehit ailelerine dağıtıldı

Samsunlu gurbetçi işadamı Durmuş Doğan, kendi kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı

01 Mayıs 2017 Pazartesi 17:38
O kitabın geliri Samsunlu şehit ailelerine dağıtıldı

Samsun Haber - Samsunlu iş adamı Durmuş Doğan, Kara Leke isimli kitabın gelirini tespit edilen şehit ailelerine bağışladı. Bağışlama işlemi SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş tarafından şehit ailelerine dağıtılarak gerçekleştirildi.

Kitap ve satışından elde edilen gelir Şehit Polis Memuru Recep Şahin'in abisi Sait Şahin'e verildi. Bir diğer bağış ise Şehit Jandarma Er Mahmut Köksal'ın annesi Hacer Köksal ziyaret edilerek kendisine teslim edildi.

"Tamam acımız var ama dayanma gücümüzde var.''

Şehit Annesi Hacer Köksal ise açının hiçbir zaman azalmadığını belirterek; "Tamam acımız var ama dayanma gücümüzde var. Biliyoruz ki bizler mükafatımızı daha sonra göreceğiz. Sizlerin bizleri ziyaretleriniz ve destekleriniz bizim gücümüze güç katmakta." Dedi.

SAMKON ailesi olarak bizde kardeşimize yardımcı oluyoruz

Konu hakkında açıklamada bulunan SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, "Bu topraklarda yaşamanın bedeli bu olsa gerek. Hiçbir zaman şehidimiz eksik olmadı. Bizlere düşen her zaman şehit ailelerimizin yanında ve destek olmak. Durmuş kardeşimde yazdığı kitabın geliri ile Samsunlu destek olmak istedi. SAMKON ailesi olarak bizde kardeşimize yardımcı oluyoruz. Biliyoruz devletimiz şehit ailelerimize sahip çıkıyor. Bizler bir aileyiz ve yapılan bu yardım değil sadece aile bireylerimize destektir. Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin."dedi.

Belediye Başkanı İkiz teşekkür etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz "İşadamımıza örnek davranışa, SAMKON Başkanımıza ise bu gelirin dağıtılmasında göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ederim. Bizlerin can güvenliği ve bu topraklar için şehit olmuşların emanetlerine sahip çıkmak bizler için bir onurdur. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor ve hepsine Allah'tan rahmet diliyorum." Dedi
 

Son Güncelleme: 01.05.2017 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.