banner388

O annenin tek isteği var o da ''kızına tekerlekli sandalye''

Samsun’da yaşayan bir anne, tek isteğinin kızına tekerlekli sandalye alınması olduğunu belirtiyor

O annenin tek isteği var o da ''kızına tekerlekli sandalye''

Samsun’da yaşayan bir anne, tek isteğinin kızına tekerlekli sandalye alınması olduğunu belirtiyor

14 Mayıs 2017 Pazar 10:42
O annenin tek isteği var o da ''kızına tekerlekli sandalye''

Samsun Haber - 6 aylıkken geçirmiş olduğu bir kaza sonucu yatalak kalan kızı için istekte bulunan anne Gülsade Çakır, 34 yaşındaki kızı için tekerlekli sandalye isteğinde bulunuyor.

Yıllar önce gerçekleşen bir kazada anne Gülsade Çakır’ın kızı seyahet ettiği sırada içerisinde bulundukları minübüse kamyon çarpması sonucu trafik kazası geçirmiş ve kaza sonrasında ağır yaralanan anne Gülsade Çakır beyin ameliyatı olmuş kızı Hanife ise o kazada sakat kalmıştı.

6 aylıkken kaza geçirdi, yaşı şimdilerde 34 oldu

Kaza sonrasında uygulanan tedavide spastik engelli tanısı koyulan Hanife, henüz daha adım dahi atamadan sakat kalmıştı. Şimdi o kazada yaralanan küçük Hanife şimdilerde 34 yaşında ve yatalak olarak hayatını devam ettiriyor. Annenin ise tek bir isteği var, o da kızına alınması gereken tekerlekli sandalye

Anneler Günü’nde kızına tekerlekli sandalye istiyor

Bugün 14 Mayıs Pazar Anneler Günü. Anne Gülsade Çakır’ın bu özel günde tek isteği kızına tekerlekli sandalye alınması. Gülsade Çakır, "Anneler Günü’nden hediye olarak çocuğumu gezdirmek için tekerlekli sandalye istiyorum. Evimiz de eski ve kötü bir ev. Bize asansörlü bir ev lazım. Şu anda oturduğumuz ev merdivenli bir ev. Çocuğumu merdivenlerden indirip dışarıya çıkartamıyorum. Bakım parası ve rahmetli eşimden kalan emekli parasını alıyorum. O paralar da bez ve diğer masraflara gidiyor. Bezin parasının yarısını devlet, yarısını da biz ödüyoruz" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.