banner388

Nihat Hatipoğlu, Samsun'da

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Nihat Hatipoğlu, Samsun'da

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

18 Kasım 2017 Cumartesi 09:19
Nihat Hatipoğlu, Samsun'da

Samsun haber - Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılan ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Vezirköprülülerle buluştu. Programa ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Altıner, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Müftüsü Ali Erbaş da katıldı.

İzdihamın yaşandığı gece Hatipoğlu, "Bizi buraya toplayan Peygamberimize olan muhabbetimiz ve sevgimizdir" dedi.

Kız çocuklarının diri diri yakılması konusuna değinen Nihat Hatipoğlu, "Peygamber Efendimizin dünyaya hiçbir şey getirmemiş olsa bile kız çocuklarının diri diri gömülmesine müsaade etmemesi insanlık tarihine geçen en önemli konudur" diye konuştu.

“Hz. Muhammed sadece bir Peygamberin adı değil zulme karşı duran, tabuları yıkan, ahlak ve merhametin adıdır" diye Hatipoğlu Hazreti Peygamber'in çizgisine ulaşmak için insanlığın daha çok zamana ihtiyacı olduğunu belirtti.


 

Son Güncelleme: 18.11.2017 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2017-11-18 17:33:49

bu komik adamı nasıl dinliyolar:D:D para para para