banner388

Nev Atakum'da Coşturdu

Samsun'un Atakum ilçesinde Ramazan ayı boyunca düzenlenen 'Fasl-ı Şahane' etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı "Nev" konser verdi. 

Nev Atakum'da Coşturdu

Samsun'un Atakum ilçesinde Ramazan ayı boyunca düzenlenen 'Fasl-ı Şahane' etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı "Nev" konser verdi. 

02 Haziran 2019 Pazar 10:45
Nev Atakum'da Coşturdu

Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM) ve Atakum Belediyesi'nce gerçekleştirilen Fasl-ı Şahane etkinliklerinde DJ İnanç'ın performansının ardından konser coşkusu yaşandı. Sahneye çıkan Nev söylediği sevilen şarkılarla alanı dolduran binlerce gence eğlenceli anlar yaşattı. Saatlerce süren konserde Nev'in söylediği şarkılara hayranları da büyük bir coşkuyla eşlik etti.

Konserde ayrıca, down sendromlu genç Kaan Ersan'ın doğum günü kutlaması da gerçekleştirildi. Doğum günü kutlamasına katılan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci genci tebrik etti. Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan Deveci, Atakum'un önümüzdeki 5 yıl içerisinde sanata doyacağını ve Atakum'un sanat kenti olacağını vurguladı. Sonrasında ise Başkan Deveci Nev'e çiçek takdim etti. Konsere ayrıca, Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Yeşilyurt, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hacı Eyüp Güler de katılım sağladı. 

Fasl-ı Şahane etkinlikleri Yüksek Sadakat'ın konserinin ardından sona erecek. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.