banner388

Neslihan Hancıoğlu: Samsun sürekli geriye gidiyor

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Neslihan Hancıoğlu: Samsun sürekli geriye gidiyor

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

04 Kasım 2019 Pazartesi 14:39
Neslihan Hancıoğlu: Samsun sürekli geriye gidiyor

ŞEHRİMİZ SÜREKLİ GERİYE GİDİYOR

CHP'nin Samsun'da en etkili siyasetçilerinden biri olan Neslihan Hancıoğlu, Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. Samsun'un her alanda kötü yönetildiğini ve 17 yıllık AK Parti iktidarında şehrin sürekli olarak geriye gittiğini belirten Hancıoğlu; 'Ben Samsun'u çok seven bir milletvekiliyim. Bu şehirde güzel şeyler olduğunda mutlu olurken, olumsuzluklar ve haksızlıklar karşısında rahat olamıyorum. Emekli bir bankacı iken bunları gördüğüm için siyasete atıldım. 1970'li yıllarda 7. sırada olan bir şehir nasıl olurda 43. sıraya geriler. Burada kimin payı varsa herkes bunun hesabını vermelidir.' dedi.

ORTA SINIF DİYE BİR ŞEY KALMADI

Toplumun tüm kesimlerinin yaşananlardan rahatsız olduğunu ve özellikle ekonomide dibe vurduklarını belirten Hancıoğlu; 'Şu anda azınlıkta olan çok zengin bir kesimle çoğunlukta olan ve dibe vurmuş büyük bir kesim var. Orta sınıf diye bir şey kalmamış. Bugün batmaz dediğimiz büyük firmalarımız Samsun'da konkordato ilan ediyor. Küçük esnafımız resmen can çekişiyor. Hayat pahalılığı ve sürekli yapılan zamlardan vatandaş ne yapacağını şaşırmış durumda. 'Ekonomi iyiye gidiyor' açıklamaları yapılıyor. Batan batmış olan insanlarımıza olmuş. Dilerim ve isterim ki bu süreç çok daha fazla insanımıza zarar vermez.' diye konuştu.

HALKIMIZ SANTRALE DUR DİYECEKTİR

Dünyanın en verimli ovalarından biri olan Çarşamba ilçesine kurulan santralin akılla ve mantıkla bağdaşmadığını, kendisini Samsunlu olarak tanımlayan her bireyin buna karşı çıkması gerektiğini belirten Hancıoğlu; 'Birileri zengin olacak diye koca ovayı mahvediyorlar. Böyle bir zihniyet olur mu? En başından bu yana karşı çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Bir tutturmuşlar 'Zararlıysa kapatırız' diyorlar. Çocuk mu kandırıyorsunuz Allah aşkına? Bunun zararlı olup olmadığını bizim siyasetçilerimiz bilmiyorlar mı? Halkımıza zulüm yapılıyor. Kimsenin aklıyla alay etmesinler. Ben Çarşamba insanının bu olaya ciddi tepki koyacağına eminim.' şeklinde konuştu.

Samsunhaber.com'u beğeniyle takip ettiğini belirten Hancıoğlu, 'Tarafsız ve objektif haber anlayışınız nedeniyle sizleri kutluyorum. Haber sitenizi yakından takip ediyorum. Başarılarınız daim olsun' diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunNeslihan Hancıoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cıhan 2019-11-04 15:51:08

eyt nerde sayın vekılım

Misafir Avatar
Cemal 2019-11-04 19:30:20 @cıhan

Maçanız varsa iktidar milletvekillerine soracaksınız o soruyu! Muhalefet vekillerine değil!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bilal 2019-11-04 19:28:58

On senedir Samsun’da yaşıyorum. Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu bölgesinin bazı illeri hariç her yerini gezdim. Dünya’da Balkanlardan Afrika’ya çift haneli sayılarda ülkeyi gezdim. Sadece Samsun değil Türkiye geriye gidiyor. Sokaklar Afrika sokaklarına dönmüş durumda. Trafik desen müthiş bir kargaşa var ve ayrıca caddeler, sokaklar hiçbir görsel ve davranışsal zarafeti olmayan insanlar ve yapılarla dolu! Oradan oraya bağıran, saçı sakalı birbirine karışmış, üstü başı pis, yolda yürümesini bilmeyen eğitimsiz olduğu her halinden belli olan insanlar her yerdeler. Türk insanı kendisine saygıyı ve OKU diye başlayan dinine olan maneviyatını kaybetmiş. Halbuki Türk insanı zarifti, naifti. Uyumlu ve temiz giyinir, yolda, sokakta, minibüste ya da toplu yaşanılan mekanlarda kimseyi rahatsız etmemeye dikkat ederdi. Hadi çıkın bakın sokaklara! Kaç tane öyle insan var? Nerede o insanlar?

Avatar
kemal yucel 2019-11-04 20:35:26

SAMSUN a sahip cikin ..sadece konusmakla olmaz..Samsunu yonetenlere bakin ..kaci Samsun icin calisiyor..varsa yoksa dayi amca partizan yiyip duruyorlar