banner388

N'Diaye G.Birliği'nde

Samsunspor'un Fransız stoperine Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği kulübüyle anlaşmaya vardı.

N'Diaye G.Birliği'nde

Samsunspor'un Fransız stoperine Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği kulübüyle anlaşmaya vardı.

28 Mayıs 2017 Pazar 12:11
N'Diaye G.Birliği'nde

Samsunspor Haber - Sezon sonu itibariyle Samsunspor'la olan sözleşmesi sona eren Fransız stoper Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Ümit Özat'ın ısrarla istediği N'diaye'nin önümüzdeki günlerde Başkent ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

ÜMİT ÖZAT İSTEDİ

Kırmızı beyazlı ekibin stoperi  Ousmane N'diaye'nin yeni takım belli oldu. Sezon sonu itibariyle Samsunspor'la olan sözleşmesi sona eren Fransız stoper Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardı. Teknik Direktör Ümit Özat'ın ısrarla istediği N'diaye'nin önümüzdeki günlerde Başkent ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

FRANSA 2.LİG’DEN SÜPER LİG’E

Hatırlanacağı üzere iki sezon önce Fransa'nın İkinci Lig takımlarından Arles-Avıgnon takımından kırmızı beyazlı ekibe transfer olan Ousmane N’diaye stoper mevkiinde ilk yılında başarılı bir grafik ortaya koymuştu. Samsunspor'un eski şimdilerde G.Birliği'nin Teknik Direktörü Ümit Özat tarafından Ankara ekibine katılan Fransız oyuncunun Süper Lig'de neler yapabileceği şimdiden merak konusu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 28.05.2017 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.