banner388

Müthiş fuar yarın kapılarını açıyor

Samsun'da bu yıl dördüncü kez düzenlenen  Tarım Fuarı 26-30 Eylül tarihleri arasında sürdürülecek.

Müthiş fuar yarın kapılarını açıyor

Samsun'da bu yıl dördüncü kez düzenlenen  Tarım Fuarı 26-30 Eylül tarihleri arasında sürdürülecek.

25 Eylül 2018 Salı 12:48
Müthiş fuar yarın kapılarını açıyor

Samsun Haber-T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörlüğü, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği,  Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Ziraat Mühendisleri Odası, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB’in destek verdiği ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen Tarım Fuarı'na yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçiler akın ediyor.

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Tarım Fuarı'na geçen sene yurtiçi ve yurtdışından 48 binden fazla ziyaretçi katılmıştı. Fuarda tarım ile alakalı birçok konu ele alınacak ve çeşitli konferanslar verilecek. Yabancı firmaların fuara katılması ile yurtiçi ticaretin yurtdışına açılması için hemzemin hazırlanıyor. 

26 - 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Samsun 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’nda, Çarşamba ilçesi bu yıl fuarın onur konuğu olacak. Fuarda Çarşamba’nın tarımsal ürünlerinin tanıtılmasının yanı sıra Çarşamba’ya özgü ikramlar da ziyaretçilere tattırılacak. Fuarda ayrıca Çarşamba Tarım Paneli de gerçekleştirilerek ilçenin tarım potansiyeli hakkında ziyaretçilere bilgiler sunulacak. 

Girişlerin ücretsiz olduğu TÜYAP Samsun 4. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.