banner388

Mustafa Demir'den müjde! Trafiğe açılacak

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, müjdeyi verdi. Demir, Saathane Meydanı'nın trafiğe açılacağını dile getirdi.

Mustafa Demir'den müjde! Trafiğe açılacak

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, müjdeyi verdi. Demir, Saathane Meydanı'nın trafiğe açılacağını dile getirdi.

22 Şubat 2019 Cuma 16:27
Mustafa Demir'den müjde! Trafiğe açılacak

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarını sürdürdü. Demir, seçilmesi durumunda ilk işlerinin Saathane Meydanı'nı trafiğe açacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Tuhafiyeciler Odası tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında STK temsilcileri ve esnaf ile bir araya geldi. Programa İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının İlkadım Belediye Başkan adayı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Samsun 19 Mayıs Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, Samsun Sabit Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Muhammet Yazıcı, Yol-İş Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ile çok sayıda esnaflar katıldı. Ulaşımdan, trafiğe, otoparktan, ticari hayatın canlanmasına yönelik birçok alanda önemli projeler hazırladıklarını altını çizen Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş ve esnaflarla gerçekleştirdiği toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeleri ile birlikte hayata geçirecekleri önemli projeleri tek tek açıkladı.

OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK

Şehir merkezinde ticari canlılığın kaybolduğunu bunu yeniden harekete geçirecek projeler hazırladıklarını söyleyen Mustafa Demir, şehir dışından gelen insanların otopark ve ulaşım engelleri nedeni ile Samsun şehir merkezine artık gelmediklerine işaret ederek, "Göreve gelir gelmez Samsun'un otopark ve ulaşım konusunda yaşadığı ciddi sorunları kalıcı olarak çözeceğiz. Öncelikle Anakent İş Merkezinin olduğu o binayı yıkacağız. Anakent İş Merkezi’nin altına otopark, üstüne ise yaşam alanı yapacağız. Yine Subaşı bölgesinde bir otopark yapacağız. Şehir merkezinde otopark ve ulaşım konusunda yaşanan ciddi sorunları kalıcı olarak çözeceğimiz bu projeler hayata geçtiğinde, Samsun'da ticaret yeniden canlanacak, şehir cıvıl cıvıl olacak.  Samsun merkezini yeniden nakış nakış dokuyacağız. İnsanlar eskiden olduğu gibi yine şehir merkezine gelerek alış verişlerini yapacaklar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çarşambalı. 2019-02-22 19:55:09

SAYIN BAŞKAN AYNI ŞEKİLDE BİRDE ÇARŞAMBAYA EL ATIN BATI YAKASINI VE DOĞUYAKASININ DA DAHİL OLMAK ÜZERE ÇARŞAMBANIN TİCARİ HAYATINI BİTİRDİLER .6.DAN SONRA BİR ÖLÜ ŞEHİR GİBİ.

Avatar
Ayten 2019-02-23 02:42:30

Çiftlik caddesini açın bari...
Bir de sahil yolunu bitirecek misiniz
Incesu uslukent arasindaki tapulari da verin.
21 Mart ta mahkeme var
Oldu 50 sene bitirin artik bu belirsizliği.

Avatar
Hakan 2019-02-23 16:27:13

AVM leri kapatın.bakin şehir nasıl canlanıyor.

Avatar
Buneya 2019-02-23 11:52:27

Ciflik caddesini acin baktik yine olmadi kapatirsiniz!!!IS OLMAYINCA ABESLE ISTIGAL OLUR.

Avatar
Hızır 2019-02-23 16:58:14

Çarşamba cok guzel şehir ordaki belediye müthiş çalışmış. Balikesir de boyle ilce yok