banner388

Muhtarlar Meclisi'nden Başkan Deveci'ye destek

 Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Muhtarlar Meclisi’nde mahalle muhtarları ile buluştu.

Muhtarlar Meclisi'nden Başkan Deveci'ye destek

 Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Muhtarlar Meclisi’nde mahalle muhtarları ile buluştu.

18 Kasım 2020 Çarşamba 21:12
Muhtarlar Meclisi'nden Başkan Deveci'ye destek

"SON DÖNEMDE OLANLAR BİZLERİ DE ÜZDÜ"

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci öncülüğünde geçen yıl kurulan Atakum Muhtarlar Meclisi, kontrollü sosyal hayat tedbirleri altında Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleştirildi. Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Pandemi nedeniyle Muhtarlar Meclisi’ni bir süredir yapamıyorduk. Bu Meclis’i çok önemli buluyorum. Çünkü burada konuşulanlar, Belediye Meclisimiz’in gündemine geldiğinde önemseniyor. Burada alınan kararlar, getirilen eleştiriler bizim Meclisimize yansıyor. Sizleri dinleyeceğiz ve gelecek dönemdeki yol haritamızı birlikte çizeceğiz” dedi. Mecliste söz alan Atakum Muhtarlar Derneği Başkanı ve Esenevler Mahallesi Muhtarı Zeki Topsakal, “Türkiye, ilkleri gerçekleştiren Başkanımızı konuşuyor. Son dönemde olanlar, Atakum muhtarları olarak bizleri de üzdü. Şunu bilmenizi istiyoruz. Seçilmeden önce de yanınızdaydık, bugün de yanınızdayız. Yarın da yanınızda olacağımızı bilesiniz” ifadelerini kullandı.

Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ise, “Geçen hafta Hakkari, Ağrı, Van bölgelerine gittim. Maalesef kayyum atanan belediyelerde bile iki gün önce Samsun’da, Atakum Belediyesi’ne yapılan uygulama gibi bir şey yok. Belediye Başkanı’nın makamında haciz işlemlerinin yapılması hiç ahlaki ve etik değildir. Hiçbir bahanesi de olamaz. Cemil Başkanımızın yaptığı projeler ses getiriyor. Bu hayvancılık konusu çok önemli. Bunu yapacak kişiler yapmadığı için çok önemli. Van Gürpınar’da 4 milyon olan hayvan sayısı 250 bine düşmüş. Burada belki de Cemil Başkan’ın yaptığı küçük bir kıvılcım, öyle görürsünüz ama emin olun bu kıvılcım büyür. Büyüyeceğine inanıyorum. Cemil Başkanıma başarılar diliyorum” diye konuştu. Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Mustafa Karagüzel, “Bu yapılan icra olayları size değil, Atakumluya yanlış oldu. Biz bunu haketmedik. Bizi yetim çocuk gibi ikide bir şamarlamanın anlamı yok. Bunu ben Atakum’da yaşayanlara hakaret kabul ediyorum. Bu, Atakumlulara hakarettir. Başka belediyelerin de borcu var. Milyarlarca, trilyonlarca… Niye bir tanesine bir şey olmuyor? Duymuyoruz başka bir yerde. Bu icra olayı, şahsım adına ayrı zoruma gitti. Atakumlulara yapılan en büyük yanlıştır. Bundan büyük yanlış olmaz” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
CemildeveciAtakumbelediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.