banner388

Muhtarlar Demokrasi Ateşini Yaktı !

Türkiye’nin 81 ilinden gelen muhtarlar düzenlemiş oldukları basın açıklamalarında, demokrasi ateşini başlattıklarını dile getirdiler.

Muhtarlar Demokrasi Ateşini Yaktı !

Türkiye’nin 81 ilinden gelen muhtarlar düzenlemiş oldukları basın açıklamalarında, demokrasi ateşini başlattıklarını dile getirdiler.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 17:51
Muhtarlar Demokrasi Ateşini Yaktı !

Türkiye'nin 81 ilinden gelen yaklaşık olarak 250 muhtar, Meydan'da toplanarak birlik mesajı verdiler. Muhtarların adına açıklama okuyan Türkiye'nin  Muhtarlar Konfederasyonu'nun Genel Başkanı olan Hüseyin Akdeniz, toplumumuzun tüm unsurlarınca hainlere gereken ceza verilecektir dedi. 

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi gerçekleşen olayda zor bir dönem geçirdiğimizi belirten Hüseyin Akdeniz, "Milletimiz, Cumhurbaşkanımız, siyasilerimiz, vatanperver askerimiz, emniyet güçlerimiz ve biz muhtarlarında içinde olduğu toplumun bütün kesimleri bu haince olaya dur diyor. Demokrasininin asıl sahibi ve demokrasiyi gerçekten yaşayan muhtarlar demokrasininde gerçek sahipleridir. Bizler bugün 81 ilden gelmiş olan arkadaşlarımızla Samsun'dan demokrasi ateşini yakalım dedik. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmış olduğu, güneşin doğduğu ilden bütün Türkiye'ye demokrasi güneşini tutalım dedik. Bütün muhtar arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Allah ülkemize zeval vermesin. Ülkemize sahip çıkmaz hepimizin boynunun borcuç. Milletimiz hainlere cezasını verdi. Artık gerisi ile hukuk ilgileniyor. Bizler biliyoruz ki devletimiz hainlere gereken cezayı vereceklerdir" dedi.
Basın açıklamasının yapılması ile muhtarlar Samsunum-1 gemisiyle deniz turu yaptılar.



,

 

Son Güncelleme: 30.07.2016 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.