banner388

Müezzini bıçaklayan şahıs adliyeye sevk edildi

Dün gerçekleşen olayda gözaltına alınan kişi bugün adliyeye sevk edildi

Müezzini bıçaklayan şahıs adliyeye sevk edildi

Dün gerçekleşen olayda gözaltına alınan kişi bugün adliyeye sevk edildi

04 Mayıs 2017 Perşembe 14:34
Müezzini bıçaklayan şahıs adliyeye sevk edildi

Samsun Haber - Hatırlanacağı üzere bıçaklanma olayı dün Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelmişti.

Fatih Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii’sin de müezzinlik görevini yürüten 52 yaşındaki İhsan Akoğlu, ikindi ezanını okuduktan sonra cemaatle beraber namaz kılmak için hazırlık yaptığı sırada bıçaklı saldırıya uğramıştı. 

Saldırı sonrası 112 acil servis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ilk müdahale yapılarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan 52 yaşındaki İhsan Akoğlu, tedavi altına alındı.

Niçin bıçakladığını açıkladı

Bıçaklı saldırıyı yapan kişiyi suç aletiyle beraber asayiş şube müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren söz konusu şahısın akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülürken bugün emniyette ki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde basın mensuplarının ‘’Niçin bıçakladınız?’’ sorusuna ise "Hakaret etti. Yoksa hocalara, hacılara, imamlara saldırganlık olmaz. Onun farkındayım yani" yanıtını verdi
 

Son Güncelleme: 04.05.2017 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.