banner388

"Moralim Bozuktu Kestim."

Samsun’da ehliyet alamadığı için, aldığı alkolün etkisiyle park halindeki 9 aracın lastiğini kesti.

"Moralim Bozuktu Kestim."

Samsun’da ehliyet alamadığı için, aldığı alkolün etkisiyle park halindeki 9 aracın lastiğini kesti.

01 Mayıs 2016 Pazar 20:43
"Moralim Bozuktu Kestim."
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi’nde gerçekleşti. Öğrenildiğine  göre, ehliyet alamadığından dolayı moralinin bozuk olduğunu iddia edilen 33 yaşındaki F.D., aldığı alkolün de etkisiyle park halinde bulunan 9 aracın toplanda 19 lastiğini kesti. Olayın ardından F.D., kayıplara karıştı. Araçlarının lastiğinin kesilmesi sebebiyle  vatandaşlar olayı polise ihbar ederek şikayetçi oldular.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekipleri yürüttükleri araştırma neticesinde araçların lastiklerini gece saat 02.30 sıralarında F.D.’nin kestiğini tespit edip şahsı yakalayarak, gözaltına aldı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen F.D., suçunu itiraf etti ve ehliyet alamadığından dolayı moralinin bozuk olduğunu ve aldığı alkolün etkisiyle de araçların lastiklerini kestiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Son Güncelleme: 01.05.2016 21:00
Anahtar Kelimeler:
EhliyetLastikIlkadaımAlkol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.