banner388

MMO'dan doğalgaz sektör toplantısı

MMO Samsun Şubesi "Doğalgaz Sektör Toplantısı" gerçekleştirildi.

MMO'dan doğalgaz sektör toplantısı

MMO Samsun Şubesi "Doğalgaz Sektör Toplantısı" gerçekleştirildi.

20 Ekim 2017 Cuma 14:12
MMO'dan doğalgaz sektör toplantısı

Samsun Haber - Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi "Doğalgaz Sektör Toplantısı" tamamlandı.


Yoğun ilgi gösterilen toplantıda, "Serbest Mühendislik, Müşavirlik Hizmeti faaliyetleri esnasında yaşanılan sorunlar, Nitelikli Ara Teknik Personel temininde yaşanan sorunlar, haksız rekabet, İlgili ve yetkili kurumların denetimleri" konu başlıkları görüşüldü. Toplantı sonunda çalışmalar doğrultusunda kuruluşlarla işbirliğine gidilmesine yönelik adımlar atılması kararlaştırıldı. 
 

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada üyelerinin çalışma hayatlarında karşılaştıkları sıkıntıları çözmeye yönelik geçmişte olduğu gibi günümüzde de çaba sarf edeceklerini belirtti. 


Gürkan, "Birlikte planlayıp, birlikte karar alıp ve birlikte üreten, süreci birlikte değerlendiren" düşünce doğrultusunda çalışmaların süreceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
MmoDoğalgaz Sektörü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.