banner388

Milletvekili Kırcalı: Milletimize hizmet boynumuzun borcudur

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Her gün bir ilçede çeşitli programlara katılan Kırcalı, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

Milletvekili Kırcalı: Milletimize hizmet boynumuzun borcudur

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Her gün bir ilçede çeşitli programlara katılan Kırcalı, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

05 Haziran 2018 Salı 11:58
Milletvekili Kırcalı: Milletimize hizmet boynumuzun borcudur

Samsun haber - Terme’de çeşitli sivil toplum kuruluşları, esnaf, vatandaş ve AK parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Milletvekili Kırcalı, iftar vaktinde vatandaşlara yemek dağıttı ve vatandaşlarla birlikte iftarını açtı. 


HİÇ BİR GÜÇ ODAĞI KARŞISINDA EĞİLMEDİK


AK Parti döneminde yaşanan demokratikleşme ve kalkınma ham¬lesiyle Türkiye’nin çehresinin değiştiğini ve milletin yüzünün güldüğünü belirten Kırcalı, “Toplumuzun her kesimi insan hakları ve hürriyetlerinden azami seviyede faydalanma imkânı yakaladı. AK Parti olarak kuruldu¬ğumuz günden beri Türkiye’nin hedeflerinin, beklentilerinin, gelecek hayallerinin ve milletimizin büyük ideallerinin temsilcisi olduk. Hiçbir güç odağının aziz milletimizin kutlu yürüyüşüne engel olmasına şimdi¬ye kadar izin vermedik, bundan sonra da asla vermeyeceğiz.” dedi.


TÜRKİYE ve MİLLETİMİZ İÇİN YOLLARDAYIZ


Yeni dönemde ekonomisi daha büyük ve refah seviyesi daha yüksek bir Türkiye modeli çizen Kırcalı, 24 Haziran seçimleri için yine milletimizin huzurundayız. AK Parti ola¬rak 2002’den bu yana yaşadığımız büyük demokratik dönüşümün oluş¬turduğu siyasi olgunluk, bilgi ve tecrübe birikimimizle, hepsi birbirinden değerli, yetişmiş kadrolarımızla yeni dönemde de ülkemize ve milletimi¬ze yeni bir hamle yaptıracak zorlu hedeflere koşmak için hazırız. Milletimizin bizlere verdiği güç ve yüklediği yönetme sorumluluğu¬nun bilinciyle; 24 Haziran seçimleriyle birlikte ezber bozan bir anlayışla demokrasisini daha da geliştiren, ekonomisini büyüten ve bütün vatan¬daşlarımızın refahtan daha fazla pay alacağı bir Türkiye için yine yola çıkıyoruz. “diyerek konuştu.


ÜLKEMİZDE Kİ GÜVEN VE İSTİKRARIN GARANTİSİ AK PARTİ OLMUŞTUR


AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı sözlerini şöyle tamamladı: “ Milletimiz biliyor ki, ülkemizde güven ve istikrarın garantisi haline gelmiş bulunan AK Parti, verdiği sözleri tutar ve ortaya koyduğu hedef¬lere ulaşır, tutamayacağı sözleri vermez. AK Parti bu şekilde siyasetin itibarını yükseltmiş ve insanımız siyasete güven duymaya başlamıştır. Bundan sonra da insanımızın duyduğu güveni boşa çıkarmamak ve siya¬setin itibarını yüksekte tutmak boynumuzun borcu olacaktır.” dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2018 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2018-06-05 12:16:09

geziyorlar da hangi işi hangi olayı çözmüşler geldiler iki sahte gülücük nasılsınız siz iyiyim ben al maaşı yat reis den habersiz ne iş tutmuşlar Allah RIZASI İÇİN SÖYLEYİN

Avatar
yılmaz tcret 2018-06-05 12:32:36

yola devam

Avatar
ATSIZ 2018-06-05 13:48:01

Hiçbir güç karşısında eğilmediğinizi söylüyorsunuz. Süleyman Şah'ın türbesini kaçıran kimdi? Adam sağlığında bile o kadar gezmemiştir. Askerimizin kafasına çuval geçirildiğinde başımızda kimler vardı? Bu olaydan sonra ABD'ye nota veremeyenler kimlerdi? Yunan kimin iktidarının zamanında Ege'deki adalarımızı işgal etti? Doğu ve Güneydoğu'da açılımı kim yaptı, Habur'da PKK'lıları kim davul zurnayla karşıladı? Siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle?

Avatar
iyi 2018-06-05 14:26:59

ya arkadaş millet bunun yeni miletvekili adayı sanıyor bu zamana kadar nerelerdeydiniz işinizmi vardıiş görmezsinin yalandan milletin yanına gidersiniz oy için sonra ALLAH kerim birdaki seçimde görüşmek üzere hoşçakalın demeyi unutmayın yeter bu millet size tokatı iyi vuracak iyii

Avatar
Sinan Demir 2018-06-05 14:48:30

Hizmet derken ne anladığınıza bağlı. Size göre hizmetin ne olduğu belli, içinde halk yok, hukuk yok, vicdan yok, adalet yok. Ne var adam kayırma var, hortum var, hukuksuzluk var, günah var, haram var ..

Avatar
samsun5555 2018-06-05 14:52:23

niyeyse hep seçim zamanları milletiniz oluyor onlara ilgi felan gösteriyorsunuz... bende yuttum tabi..

Avatar
Hasan 2018-06-05 15:35:29

Sizin davam davam dediğiniz şeyin ne olduğunu geçtiğimiz 16 yılda net bir şekilde gördük. Çıkar, rant, rüşvet, yolsuzluk.. Ekonomi bu kadar kötü durumdaysa, halk fakirleşmiş, dış borç tavan yapmışsa söylenecek birşey kalmadı demektir. Hamasi, içi gaz dolu lafları safiyane anadolu insanına anlatabilirsiniz..

Avatar
ramazan 2018-06-06 09:24:35

mecliste yanına gelenlere tepeden bak sonra hikaye anlat fuat gibi hadi yürü ense traşını görelim