banner388

MHP Samsun Milletvekili Usta, Rusya'da

Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Rusya'da bir dizi programa katıldı.

MHP Samsun Milletvekili Usta, Rusya'da

Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Rusya'da bir dizi programa katıldı.

16 Ekim 2017 Pazartesi 09:13
MHP Samsun Milletvekili Usta, Rusya'da

Samsun haber - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ile birlikte MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, Rusya'da bulunan KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve Milletvekili heyeti ile görüştü.

MHP'li Usta yapılan görüşmede CransMontana sonrası Kıbrıs sorunu konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederek "Görüşmede Kıbrıs Türk Halkına uygulanan izolasyon ve ambargoların kaldırılması amacıyla yapılabilecek çalışmalar konuşuldu. Uluslararası tüm platformlarda Kıbrıs Türk’ünün haklı sesinin duyurulması oldukça önemlidir" dedi.

Erhan Usta, Asya Parlamenter Asamblesi toplantısına katıldıktan sonra KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr. Sibel Sirer ile görüştüklerini daha sonra, St Petersburg Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluk ziyareti, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyaçeslav Volodin ile görüşme, Kazakistan Meclis Başkanı ile görüşme, Irak Temsilciler Meclisi Başkanı Selim Cuburi ile görüşme, Suudi Arabistan Şura Meclisi Başkanı Dr. Abdullah Bin Mohammed Bin İbrahim Al Sheikh ile toplantı, 137. Parlamentolar Arası Birlik Genel Kuruluna katılım yaptıklarını açıkladı.

Son Güncelleme: 16.10.2017 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.