banner388

MHP'li Usta'dan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Kemal beyin aday olması lazım ama bunu yapacak cesareti gösterecek mi bilmiyorum" dedi.

MHP'li Usta'dan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, "Kemal beyin aday olması lazım ama bunu yapacak cesareti gösterecek mi bilmiyorum" dedi.

26 Nisan 2018 Perşembe 15:18
MHP'li Usta'dan Kemal Kılıçdaroğlu açıklaması

Samsun haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, partsinin Genel Merkezi'ne giderek aday adaylık başvurusunu tamamladı. 


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP'li Usta, "Bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak adayımız sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Diğer partilerin aday çıkarması normaldir. Biz özellikle ana muhalefet partisi liderinin aday olması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü yönetime talip ve ana muhalefet partisisiniz. Bu sebeple Kemal beyin aday olması lazım ama bunu yapacak cesareti gösterecek mi bilmiyorum. Diğer taraftan da İP’in adayı olacaktır. Ben demokratik bir yarış olmasını diliyorum. Fakat inşallah birinci turda bizim adayımızın seçimi kazanacağını ümit ediyorum" dedi.

"NASIL YAN YANA GELECEKLER"

İYİ Parti'ye geçenlerin PKK ile birlikte olmayı nasıl içlerine sindirebilecekler diyen MHP'li Usta, "İşin doğrusu çok şanslı görmüyorum. Milletin takdiridir elbette. Fakat karşı tarafta tam bir curcuna var. HDP var, CHP var İP var ve ondan sonra daha küçük sol partiler falan var. Bunların hepsi nasıl yan yana gelecek. Özellikle milliyetçi, ülkücü camiadan ayrılıp İP’e geçenler PKK ile birlikte olmayı nasıl içlerine sindirecekler. Yurt dışından ciddi bir destek var. FETÖ terör örgütü de bu yapıyı destekliyor. Burada muhafazakar ve milliyetçi olduklarını söyleyen arkadaşlarımızın biraz daha dikkatli durup düşünmesini tavsiye ediyorum. Dolayısıyla bu curcunadan bir şey çıkacağına çok fazla ihtimal vermiyorum. Milletimiz bu tutarsızlığı görecektir. Karşı taraftan aday kim olursa olsun ben pek şanslı görmüyorum. Takdir yine de milletindir" diye konuştu. 

MHP'li Usta son olarak şunları söyledi;

"Böyle bir ittifakın içerisinde, bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış bir kişinin bulunacağını zannetmiyorum. Kendi itibarı açısından da bu çok doğru olmayacaktır. Ben bunu ihtimal dahilinde güçlü ihtimal olarak görmüyorum." 

Son Güncelleme: 26.04.2018 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-04-26 15:34:58

sanane acep

Misafir Avatar
Mustafa 2018-04-26 16:18:42 @sasa

Sen CHP'nin Türkiye için ne anlama geldiğini halen anlayamamışsın cemo.

Beğenmedim! (0)
Avatar
mert 2018-04-27 01:27:35

sizin lideriniz aday oldu ya haklısın.

Avatar
Vatanperver 2018-04-26 16:30:35

Siyasetçi dediğin aynı Kemal gibi olmalı , yalan dolan..,

Avatar
SS55 2018-04-26 19:11:29

Kendi genel başkanın o cesareti göstermiş miydi işine bak çırak

Avatar
halil özbakış 2018-04-27 00:34:24

ahmet yeni vekilimizi söylediklerinden ve duruşundan dolayı kutluyorum.parti değişen vekil ve siyasetcilerinde vatan millet bayrak sevgilerini ön plana çıkarmalarını istiyorum hırsla kalkan zararla oturur