banner388

MHP'de istifa depremi

Partisinden istifa eden MHP Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü, şu anda binin üzerinde istifa gerçekleştiğini ve hala ilçelerden arayıp, topluca istifa edeceklerini söyleyenler olduğunu açıkladı.

MHP'de istifa depremi

Partisinden istifa eden MHP Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü, şu anda binin üzerinde istifa gerçekleştiğini ve hala ilçelerden arayıp, topluca istifa edeceklerini söyleyenler olduğunu açıkladı.

18 Nisan 2017 Salı 14:58
MHP'de istifa depremi

Samsun Haber - 16 Nisan referandumu sonrası Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) ilk istifasını açıklayanlar arasında yer alan MHP Samsun eski İl Başkanı Ömer Süslü, istifaların organize bir hareket olmadığını kaydederek,''Şu an için yeni parti oluşumu yok ancak olmaz da diyemiyorum. Yeni bir parti kurduğumuz için istifa etmiş değiliz. Sadece buraya şu anda değer katmanın bir anlamı yok. İnsanlar demek ki istifa etmeyi düşünüyorlardı, bizimki diğer insanlara biraz cesaret oldu. Kongre sürecinin başlamasına da biz vesile olmuştuk. İlk taşı biz atmıştık. İstifalar da böyle oldu. Peşi gelmeye başladı. Bu süreç bizi nereye götürür bilmiyorum. Takip edemedim ama istifalar şu anda binin üzerinde oldu. Hala ilçelerden topluca arayanlar ve istifa edeceğini söyleyenler var'' diye konuştu.

İSTİFASINI BÖYLE DUYURDU

Süslü, sosyal medya hesabından partiden istifa ettiğini şu cümlelerle duyurdu: ''Partimizin Genel Merkez yönetiminin tutum ve davranışlarını doğru bulmadığım, sırtlarını dayadıkları iktidara yaranmak ve koltuklarının bekâsını sağlama almak için Türk milletinin ve çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atan ve bu yolda ihanetle eşdeğer uygulamalara imza atanlarla yanyana anılmayı kendime zül kabul ettiğim için, mensubu olmaktan gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ediyorum. Tüm sevenlerime ve kamuoyuna saygıyla duyururum. Allah'a emanet olunuz.''

Kaynak: Haber Gazetesi / Zerrin SOMUNCU

Son Güncelleme: 19.04.2017 12:28
Anahtar Kelimeler:
Samsun Haberömer Süslü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
manam61 2017-04-19 09:16:17

zaten sen süs olarak duruyordun orda içraat olmayınca gerekirdi