banner388

MEZUNİYET SERGİSİ SEVİNCİ

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 4. Mezunlar Resim Sergisi ile sanatseverlerin karşısına çıktı.

MEZUNİYET SERGİSİ SEVİNCİ

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 4. Mezunlar Resim Sergisi ile sanatseverlerin karşısına çıktı.

08 Haziran 2022 Çarşamba 10:58
MEZUNİYET SERGİSİ SEVİNCİ

Güzel sanatlar Kampüsü Sanat Galerisindeki açılan sergi büyük ilgi gördü. Açılışa Vali Dağlı, OMÜ Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Recep Sancak ve Prof.Dr. Fehmi Yazıcı ile OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Seylan, Resim Bölümü Başkanı Prof.Dr.Metin Eker, mezunların atölye hocası Doç.Dr. Elif Şenel, Öğretim elemanları, öğrenciler, veliler ve diğer misafirler yer aldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mezuniyet Sergisi, son sınıf öğrencilerinin güz ve bahar yarıyıllarında belirli konseptler üzerine geliştirdikleri projeler kapsamında gerçekleştirdikleri eserlerden oluşuyor. Öğrenciler Lisans eğitimleri boyunca aldıkları sanat eğitimi ve edindikleri tecrübeleri eserlerine yansıtıyor.  

Sergi kapsamında, yabancılaşma, kültürel yozlaşma ve tek tipleşme, tüketim kültürü ve beden, gösterişçi tüketim, zaman ve bellek, mitolojik ve çağdaş anlatılarda güç, sokak sanatına alternatif yaklaşımlar, sanatçının özgürlük mücadelesi, ölüm, korku, yalnızlık gibi konular işlenmiştir. 

Katılımcı öğrencilerin isimleri aşağıda belirtilmiştir. 

Şeymanur Geniş 
Cemre Edanur Arı
İnci Sezer
Süreyya Ateş
Şule Nur Özkan
İlknur Öztürk
Emre Şimşek
Atakan Alıcıoğlu
Feride Çakmak
Ezginur Güler
Abdulsamet Alşen

Sergi 12 Haziran tarihine kadar OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü Sanat Galerisinde gezilebilir.


 

Son Güncelleme: 08.06.2022 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.