banner388

Meteoroloji Yine Uyardı!

Meteoroloji Müdülüğünce yapılan açıklamada, kar erimelerinin neden olabileceği erimeler karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Meteoroloji Yine Uyardı!

Meteoroloji Müdülüğünce yapılan açıklamada, kar erimelerinin neden olabileceği erimeler karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

01 Şubat 2017 Çarşamba 21:40
Meteoroloji Yine Uyardı!
Samsun Haber- Meteoroloji yetkililerinden yapılan açıklamada, kar erimelerinin neden olabileceği erimeler karşı tedbirli olunması gerektiği bildirildi.

Kar Erimelerine Dikkat

Yapılan açıklamada, "Yarından itibaren batı bölgelerden başlamak üzere hava sıcaklıklardaki ani ve hissedilir (10 ila 12 derece) artışa bağlı olarak, Orta ve Doğu Karadeniz illerimizden Samsun,Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin’in kıyı kesimlerinde yerde ki mevcut yüksek miktarda ki karın (kıyılarda 25-75, iç kesimlerinde 100-150 cm) önümüzdeki hafta başına kadar kar erimelerinin meydana getirebileceği olumsuzluklara (taşkın, heyelan, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasim 2017-02-01 21:50:43

Hepsi iyi hosta yerde 15 cm buz var hava ayaz yapti hicmi dusunulmuyor ya yineticiler hicmi sokaga cikmiyor makam araclarinizla su mahalle aralarina vi giriniz bakiniz vatandas ne cekio

Misafir Avatar
Halkın sesi 2017-02-01 22:57:31 @Kasim

Büyükşehir Başkan ının açıklaması aynen şöyle biz temizleriz temizlemesine ama çok maliyetli olur yani demek istediği vatandaş ne hali varsa görsün güneşi beklesin kar haliyle eriyecek yuh diyorum başka da bişey desem ağır olacak

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ersin 2017-02-04 10:48:07

Ara yollar buz kutlesi sabah kaydim duvara vurdum araci