banner388

Memur adayları hayal kırıklığına uğradı

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan gelen memur alımı açıklaması adayları hayal kırıklığına uğrattı. Yapılan açıklamada tarımda atama bekleyen memurlara ‘’binlerce atama beklemesinler’’ dendi.

Memur adayları hayal kırıklığına uğradı

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan gelen memur alımı açıklaması adayları hayal kırıklığına uğrattı. Yapılan açıklamada tarımda atama bekleyen memurlara ‘’binlerce atama beklemesinler’’ dendi.

08 Ağustos 2019 Perşembe 23:12
Memur adayları hayal kırıklığına uğradı

Bir canlı yayında personel alımıyla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, adayları üzecek bilgiler verdi. Bakan Pakdemirli yapılacak personel alımı için ‘’kadrolar limitli ve kısıtlı olacaktır, binlerce eleman alınacağını beklemesinler" dedi.

BAKANIN AÇIKLAMASI

Kendisine tarım alanında yapılacak atama hakkında soru yöneltilen Bakan Pakdemirli, ‘’Kendini devlet memuriyetine adamış arkadaşları hepsini istihdam edelim ama bütçe imkanlarına bakmak lazım. Ben hayatım boyunca devletten maaş almamış bir adamım. Devleti de sadece tek bir istihdam kapısı olarak görmemek lazım. 4 ilde 100 bin hibe veriyoruz gençlere. Müteşebbise de ihtiyacımız var. Türkiye'yi kalkındıracak olanlar müteşebbisler. Orman Genel Müdürlüğümüz tarafından 5 bin tane personel alımını kurumlarımız onayladı, imza çıkar çıkmaz alımını başlayacağız. Şu anda ihtiyaç planlamasında önemli derecede gıda, ziraat, veteriner, su ürünlerinde önemli bir ihtiyaç çıkmadı, çıktıkta gerekli açıklama yaparız. Personel Genel Müdürlüğümüz çalışıyor, bu kadrolar limitli ve kısıtlı olacaktır, binlerce eleman alınacağını beklemesinler, önümüzdeki aylarda bunlarla ilgili belli açıklamalarımız olacaktır, olabilir.’’ şeklinde konuştu.

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Yaklaşan Kurban Bayramı’na değinerek vatandaşların bayramını kutlayan Demir, "Herkesin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Gönül rahatlığıyla kurbanlıklarını kessinler ve gönül rahatlığıyla yesinler. Türkiye'nin her tarafı hareketli. Her kurbanlıkta yeterince kurbanlık var mıdır diye sorulur. Bu sene 1 milyon 217 bin büyükbaş, 3 milyon 895 bin küçükbaşımız var.’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin karagüzel 2019-08-09 06:00:44

türkiyede memur olmak için önce akp ye üye olup sonra kpss sınavına girip puan o kadar önemli değil üyelik önemli, kpss den misal 99 alan biri ali akp üye değil, veli 70 alsa akp ye akp nin mülakatcıları yüksek puan alanın hakkını gasp edip düşük puan alanı memur yapıyor, sözde adalet ve kalkınma partisi, bunların yatacak yeri yok