banner388

Melek Yüzlüler Down Kafe Park’a Kavuştu

Atakum Belediyesi tarafından, Down Sendromlu çocuklara yönelik olarak hazırlanan Atakum Belediyesi Down Kafe Park'ı Bilal Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

Melek Yüzlüler Down Kafe Park’a Kavuştu

Atakum Belediyesi tarafından, Down Sendromlu çocuklara yönelik olarak hazırlanan Atakum Belediyesi Down Kafe Park'ı Bilal Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirdi.

24 Mart 2017 Cuma 17:54
Melek Yüzlüler Down Kafe Park’a Kavuştu

Samsun Haber - Türkiye'de örneği az bulunan, Samsun'da ise ilk ve tek olan Down Kafe Park projesinin açılışı gerçekleştirildi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ev sahipliği yaptığı Atakum Down Kafe Park’ın açılışı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Atakum, Down Kafe Park’ın açılışına gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve down sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı.

Down Kafe Park’ın açılış konuşmasını yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bugün çok heyecanlıyım. İnanıyorum ki çok güzel bir işe imza atıyoruz. Projenin Samsun’da ilk ve tek olması benim açımdan çok önemli. Melek yüzlülerimizin yüzünü güldürmek, onlara sosyal, kültürel, sportif ve istihdam odaklı imkanlar sunmak için bu önemli projemizi hayata geçiriyor. Açılışımız herkese hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

İnanıyorum Atakum’un En Popüler Kafelerinden Biri Olacak

Açılışın onur konuğu olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, ENSAR Vakfı Genel Kurul Üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Onlar, melek yüzlüler aslında çok sosyal olmalarına rağmen önlerinde engeller var. Bu engellerin kaldırılması gerekiyor. Daha önce İstanbul’da da gördüğüm bu konsept buraya çok yakışmış. Benim bir akrabamda down sendromlu olmasından dolayı benim bu kardeşlerime ayrı bir muhabbet beslemişimdir. Buraya geldiğinizde ne kadar kötü bir gününüz geçerse geçsin onları gördüğünüzde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz; buna emin olun. İnanıyorum ki burası Atakum’un en popüler kafelerinden biri olacak” ifadelerini kullandı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın ortaya koyduğu bu çalışmayı kutladığını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, down sendromlu çocuklara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 martta Samsun’a geleceğini hatırlattı ve down sendromlu çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 Atakum, Down Kafe Park’ın açılış töreninde down sendromlu çocuklar Bilal Erdoğan’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek Samsunspor forması ve tablo hediye etti.

Ekrem BİRCAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.