banner388

Mehmetçik Vakfından 642 milyonluk yardım

TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, 35 yıllık süreçte yapılan yardımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmetçik Vakfından 642 milyonluk yardım

TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, 35 yıllık süreçte yapılan yardımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

09 Haziran 2017 Cuma 16:59
Mehmetçik Vakfından 642 milyonluk yardım

TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Kurmay Albay İbrahim Yıldırım, vakfın kuruluşunun üzerinden geçen 35 yıllık süreçte 44 bin 617 Mehmetçik ailesine 642 milyon 338 bin 700 TL yardım yapıldığını dile getirdi.


Şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklere ölüm ve maluliyet yardımı yapan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı, Ramazan ayında da fitre ve zekat yardımlarını kabul ediyor. Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi İbrahim Yıldırım, yapılan yardımlar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Yıldırım, toplanan yardımlarla gazi ve şehit çocuklarının eğitimlerinde önemli rol oynadığını belirterek, "Mehmetçik Vakfı, kuruluşundan bu zamana kadar geçen 35 yıllık süre içerisinde 44 bin 617 Mehmetçik ailesine 642 milyon 338 bin 700 TL yardım yapmıştır. Halen bin 119 Mehmetçik çocuğuna bakım ve öğrenim yardımı yapılmaktadır. Gazilerimizle birlikte toplam 8 bin 805 kişiye her ay 7 milyon TL maddi yardım yapmaktayız. Bu yıl da içinde bulunduğumuz Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarımızın bağışlarını kabul etmekteyiz" dedi.


Mehmetçik Vakfına, anlaşmalı bankalardan havale ve EFT ücreti ödemeden bağış yapılabiliyor. Ayrıcatüm operatörlerden 2582’ye SMS göndererek yada Mehmetçik Vakfı internet sitesi www.mehmetcik.org.tr adresinden de bağış yapılabilir.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMehmetçik Vakfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.