banner388

'Mavi Çocuk Festivali' Samsun'da yapıldı

Samsun'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Mavi Çocuk Festivali' düzenlendi. 

'Mavi Çocuk Festivali' Samsun'da yapıldı

Samsun'da bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Mavi Çocuk Festivali' düzenlendi. 

25 Nisan 2018 Çarşamba 18:34
'Mavi Çocuk Festivali' Samsun'da yapıldı

Samsun Haber-Bu yıl Türkiye'de üçüncüsü düzenlenen Mavi Çocuk Festivali'ne Samsun ev sahipliği yaptı. Türk Kızılay'ı adı altına düzenlenen Mavi Çocuk Festivali'nde çocuklar doyasıya eğlendi.

Samsun Genç Kızılay Başkanlığının yürüttüğü festival Kızılay Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

DOYASIYA EĞLENCE

Mavi Çocuk Festivali kapsamında çeşit çeşit oyunlar oynanarak çocuklar doyasıya eğlendirildi. Festivalde; halat çekme, top kapmaca, ip atlama ve çeşitli oyunlar oynanarak çocuklar doyasıya eğlendi. Kızılay'da gönüllü gençler çocuklara eğlenceli saatler yaşatırken, çocuklara yemek ikramında da bulunuldu.

Samsun Şube Başkanı Dr. Habip Demirel, çocukların doyasıya eğlendiği Mavi Çocuk Festivali hakkında, "Toplumun her kesiminden çocuklarımızı buraya davet ettik. Buradaki amacımız çocuklarımız kaynaştırarak 23 Nisan kültürü ve belgisini yaşatmak. Çocuklarımızın burada kardeşlik duyguları pekişiyor. Çocuklarımızla beraber çeşitli oyunlar oynanıyor. Burada 500'e yakın çocuğumuzu ağırladık. Çocuklarımız çok mutlu. Çok güzel bir etkinlik oldu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.