banner388

Ladik Kaymakamı ve THY Müdürü, Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

Ladik Kaymakamı ve THY Müdürü, Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

19 Ekim 2017 Perşembe 16:17
Ladik Kaymakamı ve THY Müdürü, Başkan Yılmaz’ı ziyaret etti

Samsun haberLadik’e kaymakam olarak atanan Emrah Uzun ve THY Müdürü Deniz Öztırpan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Kendisini makamında kabul eden Başkan Yılmaz’ teşekkür eden Kaymakam Uzun, “Lâdik her yönüyle güzel bir ilçe. Tüm hedefimiz Lâdik’i daha da ilerilere taşımak. Vatandaşımızın 7/24 yanında olacağız" dedi. 


Ziyaretlerinden dolay Kaymakam Uzun’a teşekkür eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, “Kendisiyle büyük bir uyum içinde çalışacağımızdan hiç şüphem yok. Tüm sorunlara çözüm üretmek için birlikte hareket ederek vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir Lâdik sunmak bizim birincil görevimiz. Tekrar nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor ve görevinizde başarılar diliyorum. Yeni göreviniz hem sizin hem de ilçemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

MÜDÜR ÖZTIRPAN’I AĞIRLADI

Başkan Yılmaz, Kaymakam Uzun'un ardından Türk Hava Yolları Müdürü Deniz Öztırpan'ı ağırladı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.