banner388

Küçük çocuğu ölümden kurtardı

Samsun'da bir şahıs, balkondan düşen çocuğu ölümden kurtardı.

Küçük çocuğu ölümden kurtardı

Samsun'da bir şahıs, balkondan düşen çocuğu ölümden kurtardı.

26 Temmuz 2020 Pazar 17:55
Küçük çocuğu ölümden kurtardı

Samsun'da balkondan düşen 7 yaşındaki Iraklı çocuğu o sırada oradan geçen bir genç kollarını açarak yakaladı.

 İlkadım içesi Reşadiye Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde bugün meydana gelen olayda, annesinin kardeşi ile eve kilitleyip pazara gittiği Irak uyruklu Khattap Thammır Ali Ali (7), annesinin gelip gelmediğine bakmak için balkondan sokağa doğru uzandığında yıkanıp kuruması için balkon duvarının üzerine konulan halının üzerinden kayarak birinci kattan yere düştü.

KOLLARINI AÇIP KURTARDI

O sırada o yoldan geçen bir genç, çocuğun düştüğünü görünce kollarını açıp tutmayı başardı. Çocukla birlikte yere düşen genç, çocuğu ölümden kurtardı. Olay yerine gelen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Iraklı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.


Olaya şahit olan komşu İzzet Ovalı, "Çocuk balkondan düştüğü anda oradan geçen bir genç kollarını açarak tuttu. Biz ambulans çağırıp çocuğu hastaneye gönderdik" dedi.


Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.