banner388

Koray Çatan Restoran'a ünlü akını

Samsun'un geleneksel lezzeti Bafra Pidesi'nin öncüsü olan Koray Çatan Restoran'a ünlü akını devam ediyor. 

Koray Çatan Restoran'a ünlü akını

Samsun'un geleneksel lezzeti Bafra Pidesi'nin öncüsü olan Koray Çatan Restoran'a ünlü akını devam ediyor. 

25 Ekim 2023 Çarşamba 16:20
Koray Çatan Restoran'a ünlü akını

2014 yılından bu yana hızla büyümeye devam eden Koray Çatan Restoran, eşsiz lezzetini Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerine sunuyor. 

BAFRA PİDESİNDE COĞRAFİ İŞARETE SAHİP 

Restoranın gururu olan Bafra Pidesi, coğrafi işaret tesciline sahip bir lezzet olarak öne çıkıyor. İnce hamuru, çıtırlığı, odun ateşinde pişirilmesi ve doğal tereyağı ile hazırlanan Bafra Pidesi, aynı zamanda restoranın kendi çiftliğinde özenle yetiştirilen hayvanların etinden elde edilen kıyma ile zenginleştiriliyor. Koray Çatan Restoran, bu özel yaklaşımıyla "Kendi etimiz kendi lezzetimiz" felsefesini benimsemektedir.

ÜNLÜLER AKIN EDİYOR

Samsun'un eşsiz lezzetini tatmak isteyen birçok ünlü ismin durağı Koray Çatan Restoran oldu. Usta oyuncular Altan Erkekli, Veysel Diker, Müfit Can Saçıntı, Burcu Binici, Onur Büyüktopçu, Merve Polat, Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu'nun yanı sıra nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy'da Koray Çatan Restoran'ı ziyaret eden ünlülerden oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fikri 2023-10-25 23:54:33

güzel oyuncular geliyor

Avatar
Kemal Öncel 2023-10-26 10:40:44

Asıl ünlü akınından önemlisi biz ve bizler gibi Samsun Pidesi lezzetine aşina ve takdir ile devamlı Koray Çatan müdavimlerinin düşünceleri ve onların bu markayı tasdik ederek sizlere misafir olmasıdır BENCE

Avatar
Ahmet yiğit 2023-10-29 22:57:13

Çokta lezzet yok

Avatar
AHMET ÇELİK 2023-10-30 00:28:06

bu pidenin aslını yaşatan bir müessesedir başarılar efendi ve mütevazı kardeşler

Avatar
Samsunlu 55 2023-10-30 01:48:14

Boş yapıyorlar daha lezzet tatmamislar Çarşambanin pidesine hiç bir yer gelemez