banner388

KORAY ÇATAN RESTAURANT MARKALAŞMA YOLUNDA

Uzun yıllar unlu mamüller sektöründe hizmet vermekte olan meşhur Bafra pidecisi Koray Çatan Restaurant markalaşma yolunda.

KORAY ÇATAN RESTAURANT MARKALAŞMA YOLUNDA

Uzun yıllar unlu mamüller sektöründe hizmet vermekte olan meşhur Bafra pidecisi Koray Çatan Restaurant markalaşma yolunda.

09 Mart 2023 Perşembe 11:26
KORAY ÇATAN RESTAURANT MARKALAŞMA YOLUNDA

2014 yılından itibaren restoran sektöründe hizmet vermeye devam eden genç işletmeci Koray Çatan; "Kendi Etimiz, Kendi Lezzetimiz" sloganıyla Koray Çatan Restoran  markamızla Samsun'a ve Samsunlulara hizmet vermeye devam ediyoruz." dedi.

Alanında uzman çalışanlar, güler yüzlü ekip, kaliteli ürünler, uygun fiyat, güvenilir, hızlı ve üstün hizmet anlayışı ile Samsunlulara damak zevkine yaşatmaya devam ettiklerini belirten Çatan; Coğrafi işaret tesciline sahip lezzetler arasında yer alan Bafra Pidesi'nin  ince hamuru, gevrekliği, odun ateşinde pişirilişi, yapılışında kullanılan doğal tereyağı ve en önemlisi kendi çiftliğimizde özenle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızın etinden çekilen kıymamız ile sizlere Koray Çatan Restoran olarak "Kendi etimiz kendi lezzetimiz" anlayışıyla çalışıyoruz." diye konuştu.

Bafra Pidesinin yüzlerce yıllık süregelen lezzet geleneğini yaşatmaya devam ettiklerini belirten Çatan sözlerini şöyle tamamladı. "Atakum'da kurduğumuz tesislerimizle markalaşma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Halkımızından gördüğümüz ilgi ve rağbet sorumluluğumuzu her geçen gün daha da artırdığı gibi hizmet kalitesi ve damak zevkini en üst noktalara taşımak en büyük hedefimiz olacak"

Son Güncelleme: 09.03.2023 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Atlı 2023-03-09 18:15:14

Bafra pidesinde samsunda her zaman tek tercihimiz...

Avatar
Fatihan313 2023-03-09 18:19:32

pideler daha masaya servis edilirken muhteşem görüntüsü gözünüzü ,yerken çıtır çıtır sesi kulağınızı ve muhteşem lezzetiyle damağınızı mest ediyor

Avatar
Atakumlu 2023-03-10 12:08:21

Pidelerinin ve lahmacunlarının lezzeti kadar çalışanlarının ilgisi ve nezaketide 10 numara bir yer