banner388

Kırsalda içme suyu sorunu kalmayacak

Tekkeköy ilçesinde bulunan kırsal mahallelerde içme suyu sorunu çözülüyor. 

Kırsalda içme suyu sorunu kalmayacak

Tekkeköy ilçesinde bulunan kırsal mahallelerde içme suyu sorunu çözülüyor. 

30 Eylül 2022 Cuma 11:17
Kırsalda içme suyu sorunu kalmayacak

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kırsal mahallelerde devam eden içme suyu sorunu hakkında bilgi vererek bu problemin ortadan kalkacağını ifade etti.

Başkan Togar konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Kapsamlı ve titiz çalışmalarımızla bir yıl içerisinde 280 kilometre içme suyu hattı döşeyerek kırsal mahallelerimizin tamamında bu yıl sonuna kadar içme suyu sorununu ortadan kaldırıyoruz. İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ve SASKİ Genel Müdürümüz Bahattin Yanık ile birlikte Yeşilalan Mahallemiz ve diğer kırsal mahallelerimizde içme suyu hattı işlemlerinin ardından yollarımızda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. İçme suyu, genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı çalışmalarının ardından tüm yollarımızın üst yapısını tamamlayarak ulaşım ağımıza yeni modern yollar kazandırmış olacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.