banner388

Kirazlık Merkez Cami ibadete açıldı 

Tekkeköy Belediyesince yapımı gerçekleştirilen Kirazlık Mahallesi Merkez Camisi, Kadir Gecesi’nde ibadete açıldı. 

Kirazlık Merkez Cami ibadete açıldı 

Tekkeköy Belediyesince yapımı gerçekleştirilen Kirazlık Mahallesi Merkez Camisi, Kadir Gecesi’nde ibadete açıldı. 

31 Mayıs 2019 Cuma 23:08
Kirazlık Merkez Cami ibadete açıldı 

Tekkeköy Belediyesince, Samsun-Çarşamba devlet yolu farklı seviyeli kavşak köprüleri ve yol çalışmaları kapsamında yol üzerinde kaldığı için yeni yerine yerine taşınan Kirazlık Camisi'nin açılışı bugün gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılışına katılan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, vatandaşlarla yakından ilgilendi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan Togar, Allah’ın evlerini yapabilmeyi, Allah’ın nasip ettiğini belirterek, “Ne mutlu bizlere ki 5 yıl içerisinde böyle güzel bir eserin yükselmesine emek verdik. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi. 

Daha sonra konuyla açıklamalarda bulunan Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ise caminin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların sonrasında ise protokol üyelerince caminin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından ise vatandaşlara iftar verildi. 

Açılışa ayrıca, Tekkeköy İlçe Müftüsü Hüseyin İmamoğlu, Kirazlık Merkez Cami Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Türk ve vatandaşlar katılım sağladı. 
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunKirazlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.